Κούγιας για Σεμέδο: Καμία ενόχληση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη ή από το περιβάλλον του

eurokinissi

Ο Αλέξης Κούγιας, προχώρησε σε επίσημη δήλωση μετά την ανάληψη της υπεράσπισης της εκπροσώπησης της 17χρονης που κατήγγειλε τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο για ομαδικό βιασμό.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Κούγιας αναφέρει ότι «δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδεμία ενόχληση είχα ούτε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη ούτε από το περιβάλλον του και αυτό τιμά και τον ίδιο».

Η δήλωση του Αλέξη Κούγια

«Ορισμένοι άνθρωποι που έχουν μάθει να σκέφτονται και να ενεργούν ταπεινά στη ζωή τους δημοσιοποίησαν πονηρές σκέψεις αφήνοντας υπονοούμενα όσον αφορά την αποδοχή από εμένα να αναλάβω την υπεράσπιση των νομικών συμφερόντων της 17χρονης που έπεσε θύμα βιασμού από γνωστό ποδοσφαιριστή και γνωστό επιχειρηματία συγχέοντας με ταπεινό τρόπο αυτή μου την επιλογή με την επαγγελματική και φιλική μου σχέση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αλίμονο, αν οικοδομούσα την σε λίγα χρόνια πεντηκονταετή καριέρα μου με τις προσωπικές μου σχέσεις. Ποτέ δεν έκανα δημόσιες σχέσεις και εκπτώσεις στην άσκηση του λειτουργήματός μου και πάντοτε ενεργούσα και ενεργώ υπέρ του συμφέροντος αυτών που με εμπιστεύονται ακόμη και με ακραίο, αλλά πάντα νόμιμο τρόπο.

Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδεμία ενόχληση είχα ούτε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη ούτε από το περιβάλλον του και αυτό τιμά και τον ίδιο. Όσον αφορά την υπόθεση, θα κάνω, όπως πάντα, το καθήκον μου σαν Δικηγόρος Αθηνών Αλέξης Κούγιας, με ό, τι σημαίνει αυτό διαχρονικά.»



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3mT6Zgi
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη