Παναγιώτης Στασινός: Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των δημοτών στην πρόσκληση του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Δήμου Λαμιέων

Δείτε όσα ανέφερε ο αντιδήμαρχος υγείας του Δήμου Λαμιέων Παναγιώτης Στασινός:

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των δημοτών στην πρόσκληση του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Δήμου Λαμιέων για την συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα φιλοξενούμενα παιδιά,το Σάββατο 11/09/21, ενόψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς.

Πολύτιμη ήταν η αρωγή ιδιαίτερα  του ΚΗΦΗ , του πολιτιστικού συλλόγου Υπάτης «Οι Αινιάνες», της θεατρικής ομάδας La Famiglia, του παραδοσιακού καφενείου «Λουκούμι» για την παραχώρηση και δωρεά εξοπλισμού καθώς και των εθελοντών του Γραφείου Εθελοντισμού του Δήμου Λαμιέων.

Και βέβαια τα ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ που με ενθουσιασμό και διάθεση κοινωνικής προσφοράς αγκαλιάσατε και στηρίξατε αυτή την προσπάθεια! 

Η συγκέντρωση των ειδών συνεχίζεται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λαμιέων (παλαιά Δημοτική Αγορά, Όθωνος και Αγ. Νικολάου, Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 08:00-14:00, Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 66016.)

Υπενθυμίζουμε ότι τα σχολικά είδη που συγκεντρώνουμε για τα παιδιά είναι τα παρακάτω:










Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη