Μεσσηνία: Δύσκολη επιχείρηση διάσωσης θαλαμηγού που προσέκρουσε σε νησάκι (βίντεο)

Μεσσηνία: Δύσκολη επιχείρηση διάσωσης θαλαμηγού που προσέκρουσε σε νησάκι (βίντεο)

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Τετάρτης στη Μαραθόπολη της Μεσσηνίας για θαλαμηγό με τέσσερις επιβαίνοντες που προσέκρουσε στη Νήσο Πρώτη.

Ειδικότερα, το σκάφος «Lonely Seagull», μήκους περίπου 20 μέτρων, το οποίο είχε αποπλεύσει από την Κέρκυρα προσέκρουσε στην νήσο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 38χρονου Βούλγαρου.

Αμέσως στήθηκε επιχείρηση διάσωσης, ενώ στο σημείο έσπευσαν παραπλέοντα πλοία, ένα ιδιωτικό σκάφος, καθώς και ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού.

Λίγο μετά τις 09.00 το πρωί της Τετάρτης, ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ιδιωτικό σκάφος στο λιμάνι του Μαράθου και από εκεί τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να τον διακομιστεί στο Νοσοκομείο.

Το σκάφος αναμένεται να ρυμουλκηθεί στο λιμάνι της Πύλου. Σύμφωνα με πληροφορίες η πλώρη του σκάφους έχει υποστεί μεγάλες υλικές ζημιές λόγω της πρόσκρουσης.

{https://youtu.be/I3xvxvN6M2E}



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3mYSgjM
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη