Αντιδράσεις για τις «νταντάδες της γειτονιάς», ανυπαρξία διαλόγου καταγγέλλει η ΠΟΣΙΠΣ

Αντιδράσεις για τις «νταντάδες της γειτονιάς», ανυπαρξία διαλόγου καταγγέλλει η ΠΟΣΙΠΣ

Την αντίδραση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Ιδιωτικών Παιδικών Σταθμών προκάλεσε η «ντροπολογία» του υπουργείου Εργασίας για τις «νταντάδες της γειτονιάς»

Χωρίς διάλογο, καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Ιδιωτικών Παιδικών Σταθμών, πως ετοιμάστηκε η τροπολογία για τις νταντάδες της γειτονιάς.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΟΣΙΠΣ, το πρόγραμμα «Νταντάδες της γειτονιάς», απαξιώνει το σχέδιο νόμου που ετοίμασε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Δόμνα Μιχαηλίδου για τη δημιουργία Εθνικού Συμβουλίου Προσχολικής Αγωγής και Διαπαιδαγώγησης, σε συνδυασμό και με άλλες διατάξεις, όπως Παιδαγωγικό Πρόγραμμα, κακοποίηση ανηλίκων, πρώιμη ανίχνευση δυσκολιών κ.λπ.

Χθες, όπως σημειώνει, «20 φορείς μεταξύ των οποίων και η Ομοσπονδία μας ενώπιον της διακομματικής επιτροπής συζητούσαμε επί ώρες στη Βουλή στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων, ώστε να βελτιώσουμε το σχέδιο νόμου προκειμένου να αποκτήσει για πρώτη φορά η χώρα θεσμικό περιεχόμενο ποιότητας και εξέλιξης στο χώρο της Προσχολικής Αγωγής και Διαπαιδαγώγησης για τις ηλικίες 0-4».

Αύριο, Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου θα συζητηθεί στην ολομέλεια το τελικό κείμενο για να γίνει νόμος. «Τελικά, ο Υπουργός Εργασίας κ. Χατζηδάκης με τις δύο Υφυπουργούς του, μας εμπαίζει;», καταλήγει η ανακοίνωση της ΠΟΣΙΠΣ.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3ogO3c0
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη