Βόλος: Συγκλονίζει η περιγραφή της 16χρονης - Πώς ασέλγησε ο πατέρας της

voria.gr

Σοκ έχει προκαλέσει η αποκάλυψη μιας ακόμα υπόθεσης ασέλγειας γονέα σε βάρος του παιδιού τους.

Ακόμα μια υπ΄όθεση ασέλγειας γονέα σε βάρος του παιδιού του, και συγκεκριμένα στο Βόλο, έχει προκολέσει σοκ στην τοπική κοινωνία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικ΄ής εφημερίδας, η ανήλικη κατήγειλε στους αστυνομικούς τον 43χρονο πατέρα της, την περασμένη Δευτέρα, για ασελγείς χειρονομίες, προσβάλλοντας την αξιοπρέπεια του παιδιού.

Το περιστατικό 

Η 16χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι την ώρα πού ήταν στην κουζίνα, την πλησίασε ο πατέρας της και έχοντας ανοικτή την κάμερα του κινητού του τηλεφώνου προέβη σε πράξεις οι οποίες προσβάλλουν τη γεννετήσια αξιοπρέπεια της κόρης του.

Μάλιστα, σύμφωνα την ανήλικη ο 43χρονος δεν περιορίστηκε σε αυτό, αλλά την άγγιξε σε επίμαχα σημεία.

Ο πατέρας της 16χρονης, ο οποίος έπειτα από την καταγγελία του παιδιού συνελήφθη, αρνείται κατηγορηματικά τις αποδιδόμενες κατηγορίες. Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης, λέει ότι πρόκειται για πλεκτάνη.

Ο συνήγορος του επικαλείται παιδοψυχιατρική εξέταση, σύμφωνα με την οποία δεν διαπιστώνεται ψυχικό τραύμα στην κοπέλα, ενώ επισημαίνει ότι η 16χρονη έχει φίλο, ο οποίος είναι ηλικίας 32 ετών.

Τι ισχυρίζεται ο πατέρα της 16χρονης 

Στο Αυτόφωρο ο 43χρονος ερωτηθείς σχετικώς είπε ότι "η κόρη του έχει φύγει από το σπίτι και πήγε να μείνει στο σπίτι του γκόμενού της". Ο ίδιος ζήτησε προθεσμία προκειμένου για να ετοιμάσει την απολογία του και το αίτημά του έγινε αποδεκτό.

Ο 43χρονος προσφέρθηκε να μείνει στο σπίτι του αδερφού του μέχρι να γίνει το δικαστήριο, όμως το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου δεν ήρε την κράτησή του μέχρι τη δίκη του που θα γίνει σήμερα Πέμπτη.

Επισημαίνεται ότι η 16χρονη δεν ήταν παρούσα στη δίκη, καθώς ο ποινικός κώδικας προστατεύει την ανηλικότητα και επιτρέπει μόνο την ανάγνωση των καταθέσεων ανηλίκων.

Καταγγελίες εις βάρος της γιαγιάς 

Η ανήλικη φέρεται να έχει περάσει μία ταλαιπωρημένη ζωή μέχρι σήμερα. Σύμφωνα με πληροφορίες από το οικείο περιβάλλον της, εγκαταλείφτηκε από τη μητέρα της, όταν οι γονείς της χώρισαν και έμεινε με τον πατέρα της και τη γιαγιά της από όταν ακόμη ήταν μερικών μηνών.

Το τελευταίο διάστημα λέει ότι φοβάται να μείνει με τον πατέρα της στο σπίτι, διότι ο τελευταίος προβαίνει σε ασελγείς πράξεις. Ακόμη, καταγγέλλει ότι η γιαγιά της επιτρέπει τις συμπεριφορές αυτές και προστατεύει τον πατέρα της. Μεταξύ άλλων λέει ότι ο πατέρας της δεν την πηγαίνει στο σχολείο, με αποτέλεσμα να έχει ένα μεγάλο αριθμό απουσιών και να κινδυνεύει να χάσει την εκπαιδευτική χρονιά.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/32z4Can
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη