Λαμία: Εκδήλωση «Η γυναίκα του ’21 στο δημοτικό τραγούδι» την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου

Ο Δήμος Λαμιέων, ο Εξωραϊστικός - Εκπολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Λαμίας και το Μουσικό Σχολείο Λαμίας, συνδιοργανώνουν για τον εορτασμό της συμπλήρωσης 200 χρόνων από την κήρυξη της Ελληνικής Επανάστασης εκδήλωση με θέμα: «Η  γυναίκα του ’21 στο δημοτικό τραγούδι»

Βασική ομιλήτρια θα είναι η κ. Ξανθή Κουτσογιάννη, ποιήτρια – πολιτισμολόγος και Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Λαμίας ενώ δημοτικά τραγούδια θα παρουσιάσει η Μικρή Παραδοσιακή Ορχήστρα - Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Λαμίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 19:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων (Λεωνίδου 9-11).

Η είσοδος στο χώρο θα γίνεται μόνο με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης κατά του COVID – 19. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη