Πληρώνονται οι 900 συμβασιούχοι εργαζόμενοι στις κινητές ομάδες του ΕΟΔΥ

(Φωτ.: Intime)

Λύθηκε το πρόβλημα που είχε ανακύψει με την πληρωμή των συμβασιούχων στις κινητές ομάδες του ΕΟΔΥ.

Ένα λάθος και μία γραφειοκρατική διαδικασία «κόστισαν» την πληρωμή του μισθού (Οκτωβρίου) των περίπου 900 εργαζόμενων που εργάζονται (με σύμβαση) στις Κινητές Ομάδες του ΕΟΔΥ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Dnews, το ζήτημα λύθηκε και οι εργαζόμενοι που πραγματοποιούν rapid test και εμβολιασμούς για τον κορονοϊό, θα πληρωθούν στις 9 Δεκεμβρίου.

Σημειώνεται ότι αυτόν τον μήνα δεν θα πληρωθούν στην ώρα τους, καθώς ένα μπέρδεμα στη σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση «φρέναρε» τη μισθοδοσία του Οκτωβρίου και το αποτέλεσμα ήταν να μην εκταμιευθούν εγκαίρως τα απαραίτητα κονδύλια.

Η συγκεκριμένη μερίδα εργαζόμενων έχουν προσληφθεί με σύμβαση και μεταξύ άλλων πραγματοποιούν δειγματοληψίες, εμβολιασμούς σε γηροκομεία και μονάδες ψυχικής υγείας, ενώ παρέχουν και φροντίδα κατ' οίκον σε κρούσματα του κορονοϊού εάν κριθεί απαραίτητο.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3DV71tU
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη