Ο Γιώργος Λιανός αποκαλύπτει ότι νόσησε από κορονοϊό

Facebook

Η αλήθεια είναι ότι ναι, νόσησα, τα κατάφερα, το πέρασα πολύ ελαφριά είπε ο δημοφιλής παρουσιαστής.

Απαντώντας στις ερωτήσεις του ρεπόρτερ, ο παρουσιαστής εξήγησε ότι το «The Voice» μπαίνει στην τελική ευθεία. «Τώρα πάμε ζωντανά. Είναι τα τελευταία μαγνητοσκοπημένα» είπε και δήλωσε πανευτυχής στην προοπτική της αναχώρησής του σε λίγες εβδομάδες για τον Άγιο Δομίνικο.
«Θα ήμουν αχάριστος αν δεν ήμουν χαρούμενος. Παρουσιάζω το "The Voice" και στο δεύτερο μέρος της σεζόν το "Survivor"» είπε.

Η επόμενη ερώτηση αφορούσε στις φήμες που κυκλοφόρησαν την περασμένη εβδομάδα ότι ήταν άρρωστος με κορονοϊό, ταυτόχρονα με τον φίλο και συνεργάτη του Γρηγόρη Αρναούτογλου, και στην αντίδρασή του απέναντι στα Μέσα, τα οποία κατηγόρησε για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

«Το ξέσπασμά μου παρεξηγήθηκε. Για να ανακοινώσεις κάτι για τη δική μου υγεία, θα πρέπει τουλάχιστον να με πάρεις ένα τηλέφωνο να με ρωτήσεις. Δεν έχω κανένα θέμα ούτε έχω κρύψει ποτέ πράγματα. Η αλήθεια είναι ότι ναι, νόσησα, τα κατάφερα, το πέρασα πολύ ελαφριά και η δική μου τοποθέτηση έχει να κάνει με το ότι το να περάσω εγώ κορονοϊό και μάλιστα ελαφριά όπως το πέρασα δεν είναι σπουδαία είδηση όταν στη χώρα μας συμβαίνει αυτό που συμβαίνει. Χάνονται πάρα πολλές ανθρώπινες ζωές δυστυχώς και εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε».

Δείτε το σχετικό βίντεο:



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3DQuNao
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη