Ανατριχιαστική ανάρτηση της Jessie J που έχασε το μωρό της, «στον 3ο υπέρηχο δεν είχε παλμό» (εικόνα)

Ανατριχιαστική ανάρτηση της Jessie J που έχασε το μωρό της, «στον 3ο υπέρηχο δεν είχε παλμό» (εικόνα)

Δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια Jessie J, αφού όπως αποκάλυψε μέσα από το Instagram, έχασε το μωρό της, «πήγα για τον 3ο υπέρηχο και μου είπαν ότι δεν υπήρχε πλέον καρδιακός παλμός».

Η τραγουδίστρια Jessie J ανάρτησε μία φωτογραφία, όπου κρατάει στα χέρια της ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης και έκανε γνωστό στους διαδικτυακούς της φίλους ότι απέβαλε, ενώ τόνισε ότι αποφάσισε να κάνει μωρό μόνη της γιατί από πάντα ήθελε να γίνει μαμά.

Η ανάρτηση της:

«Χθες το πρωί γελούσα με μια φίλη μου λέγοντας «σοβαρά όμως πώς θα περάσω τη συναυλία μου στο Λος Άντζελες αύριο το βράδυ χωρίς να πω σε όλο το κοινό ότι είμαι έγκυος».

Μέχρι χθες το απόγευμα φοβόμουν τη σκέψη να περάσω τη συναυλία χωρίς να σπάσω

Αφού πήγα για τον 3ο υπέρηχο και μου είπαν ότι δεν υπήρχε πλέον καρδιακός παλμός.

Αυτό το πρωί. Νιώθω ότι δεν έχω κανέναν έλεγχο των συναισθημάτων μου. Μπορεί να μετανιώσω που το δημοσίευσα. Μπορεί να μην. βασικά δεν ξέρω.

Αυτό που ξέρω είναι ότι θέλω να τραγουδήσω απόψε. Όχι επειδή αποφεύγω τη θλίψη ή τη διαδικασία, αλλά επειδή ξέρω ότι το τραγούδι απόψε θα με βοηθήσει.

Έχω κάνει 2 παραστάσεις σε 2 χρόνια και το χρειάζεται η ψυχή μου. Ακόμη περισσότερο σήμερα. Ξέρω ότι μερικοί άνθρωποι θα σκεφτούν ότι πρέπει απλώς να το ακυρώσει. Αλλά αυτή τη στιγμή έχω σαφήνεια σε ένα πράγμα. Ξεκίνησα να τραγουδάω όταν ήμουν μικρή από χαρά, για να γεμίσω την ψυχή μου και τη θεραπεία αγάπης για τον εαυτό μου, αυτό δεν έχει αλλάξει ποτέ και πρέπει να το επεξεργαστώ με τον τρόπο μου.

Θέλω να είμαι ειλικρινής και αληθινή και να μην κρύβω αυτό που νιώθω. Μου αξίζει αυτό. Θέλω να είμαι όσο μπορώ αυτή τη στιγμή. Όχι μόνο για το κοινό, αλλά και για μένα και το μωρό μου που το έκανε το καλύτερο.

Αποφάσισα να κάνω μωρό μόνη μου. Γιατί είναι το μόνο που ήθελα ποτέ και η ζωή είναι μικρή. Το να μείνω έγκυος ήταν ένα θαύμα από μόνο του και μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσω ποτέ και ξέρω ότι θα ξαναζήσω.

Είμαι ακόμα σε σοκ, η θλίψη είναι συντριπτική.

Αλλά ξέρω ότι είμαι δυνατός και ξέρω ότι θα είμαι εντάξει.

Ξέρω επίσης ότι εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο έχουν νιώσει αυτόν τον πόνο και πολύ χειρότερο. Νιώθω συνδεδεμένη με όσους από εσάς γνωρίζω και με αυτούς που δεν ξέρω.

Είναι το πιο μοναχικό συναίσθημα στον κόσμο.

Θα σε δω λοιπόν απόψε LA.»

{https://ift.tt/3r5LieX}



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/32rn3h3
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη