Ιερέας... δίνει ρέστα και «πετσοκόβει» τους αντιεμβολιαστές: «Το λύκο τον βλέπς;», το βίντεο που έγινε viral

Ιερέας... δίνει ρέστα και «πετσοκόβει» τους αντιεμβολιαστές: «Το λύκο τον βλέπς;», το βίντεο που έγινε viral

Το δικό του μήνυμα στους αντιεμβολιαστές, με έναν όμορφο και... γλαφυρό τρόπο, στέλνει ο παπά - Νικόλας Αλεξίου από την Εράτυρα, και γίνεται viral το βίντεο.

Μιλώντας στο Top Channel, καταφέρεται εναντίον των ιερέων που δίνουν ιατρικές συμβουλές και προτρέπουν πιστούς να μην εμβολιαστούν σημειώνοντας ότι «πήρανε κόσμο στο λαιμό τους οι παπάδες και οι πνευματικοί παπάδες... μορφωμένοι τα λένε αυτά».

Το βίντεο με τον πατέρα Νικόλα Αλεξίου είναι ήδη ένα από τα αγαπημένα του ελληνικού ίντερνετ και πιθανότατα ήδη viral.

Με απλό λόγο που γίνεται απολύτως εμφατικός και με τη ντοπιολαλιά που χρησιμοποιεί διηγείται την ιστορία γυναίκας που όταν τη ρώτησε εάν έκανε το εμβόλιο, εκείνη απάντησε πως δεν το βάζει μέσα της γιατί είναι του σατανά, όπως της είπε ο πνευματικός της.

Η απάντηση του παπά Νικόλα «πετσοκόβει» τις αντιεμβολιαστικές δοξασίες: «Ποιος πνευματικός σου; Μ αυτόν πήγαινα σχολείο και δεν ήξερε καν να διαβάσει τη λέξη πυρετός, με με ρωτούσε εμένα τι γράφει».

Λέει χαρακτηριστικά: «Το λύκο τον βλέπειες; Πεθαίνει ο κόσμος αβέρτα και δεν πεθαίνει στην Ελλάδα μόνο. Δεν έγινε ο κορονοϊός για την Ελλάδα. Δεν είμαι εγώ ειδικός .Οι ειδικοί πρέπει να μιλάνε».

Δείτε το βίντεο με τον τρόπο που ο ιερέας από την Εράτυρα απαντά στους αντιεμβολιαστές.

 



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3CZArWm
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη