Μετάλλαξη Όμικρον: Βρέθηκαν 48 κρούσματα σ' ένα μόνο φαρμακείο στο Αίγιο

Μετάλλαξη Όμικρον: Βρέθηκαν 48 κρούσματα σ' ένα μόνο φαρμακείο στο Αίγιο

Στην Αιγιάλεια, η έξαρση της μετάλλαξης «Δέλτα», πιθανά και της νέας «Όμικρον» , φαίνεται πως είναι γεγονός.

Ανησυχία στην Αιγιάλεια για έξαρση της μετάλλαξης Δέλτα, πιθανόν και της Όμικρον, μετά από τα αποτελέσματα των rapid test των κατοίκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το pelop.gr , χθες 28/12 σε ένα μόνο κεντρικό φαρμακείο του Αιγίου, πήγαν πολλοί με συμπτώματα, έκαναν rapid test… και 48 βρέθηκαν θετικοί!

Περισσότερα από 200 άτομα της ευρύτερης περιοχής, ανταποκρίθηκαν στους καταδρομικούς εμβολιασμούς κατά του κορονοϊού, που έκαναν η «Κινητή Εμβολιαστική Μονάδα» της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, σε συνεργασία με τον Δήμο Αιγιαλείας και τον ΕΟΔΥ. 

Η ανησυχία, αλλά και το τωρινό ρεύμα ατόμων για εμβολιασμό, έγκειται στο γεγονός ότι στον Δήμο Αιγιαλείας το 30% είναι ανεμβολίαστοι.

Μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου πάνω από 1.000 είχαν προσέλθει στο Νοσοκομείο Αιγίου για την α' δόση, το ίδιο και στο Κέντρο Υγείας Ακράτας με πάνω από 350 την ίδια περίοδο.

Εκτιμάται έτσι, ότι μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου το ποσοστό ανεμβολίαστων θα πέσει στο 15%.

 



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3Jq57V9
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη