-->

Λαμία: Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας Συμεών δίπλα στα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας


Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας, Υποστράτηγος Γεώργιος Κανέλλος, υποδέχθηκε εγκάρδια σήμερα (28-12-2021) το πρωί, στο Αστυνομικό Μέγαρο στη Λαμία, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδας, κ.κ. Συμεών.

 

Ο Σεβασμιώτατος, στο πλαίσιο των Εορτών των Χριστουγέννων και του ερχομού του Νέου Έτους, πραγματοποίησε σήμερα εθιμοτυπική επίσκεψη στις Υπηρεσίες της ΓΕ.Π.Α.Δ. Στερεάς Ελλάδας και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας και ευχήθηκε στις γυναίκες και τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας, καλές γιορτές, με υγεία, ειρήνη, ασφάλεια και αγάπη.


Ο κ. Γενικός τον ευχαρίστησε για τις ευχές, την άριστη έως τώρα συνεργασία και την αναγνώριση του δύσκολου και επίμονου αγώνα που δίνει καθημερινά το αστυνομικό προσωπικό, για να διαφυλάξει το αγαθό της ασφάλειας.


Στην εθιμοτυπική επίσκεψη, παρέστησαν ο Βοηθός του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας, Ταξίαρχος Μιχαήλ Τσάτσης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, Αστυνομικός Διευθυντής Δημήτριος Φούρλας και οι Βοηθοί αυτού, Αστυνομικοί Διευθυντές Ιωάννης Νικοπολίδης και Βασίλειος Ριζάκος, καθώς επίσης όλοι οι Διοικητές έδρας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας και αστυνομικό προσωπικό.   


Το προσωπικό της ΓΕ.Π.Α.Δ. Στερεάς Ελλάδας, καθ’ όλη την διάρκεια της εορταστικής περιόδου, θα βρίσκεται στο πλευρό των συμπολιτών μας, με σκοπό την προστασία του κοινωνικού συνόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->