Λαμία: Η Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Λαμίας στο Δημοτικό Θέατρο


Για μια ακόμη χρονιά το Δημοτικό Ωδείο Λαμίας πιστό στο εορταστικό του ραντεβού με τους πολίτες, παρά τις δύσκολες υγειονομικές συνθήκες που επικρατούν, προετοίμασε και παρουσιάζει μια αξέχαστη Χριστουγεννιάτικη συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης.

Ένα εορταστικό μουσικό ταξίδι με τη συμμετοχή της Παιδικής Δημοτικής Χορωδίας, της Δημοτικής Μεικτής Χορωδίας, του Συνόλου Μοντέρνας Μουσικής αλλά και των Συνόλων Μουσικής Δωματίου που θα καθηλώσει μικρούς και μεγάλους σε μια ηχητική πανδαισία. Συμμετέχει επίσης η Σχολή Μπαλέτου «Χορός – Χώρος» του Μιχάλη Περπερίδη.

Η Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Λαμίας λόγω της πανδημίας πραγματοποιήθηκε χωρίς θεατές με την τήρηση όλων των απαιτούμενων μέτρων προστασίας και είναι διαθέσιμη στη σελίδα του Δήμου Λαμιέων στο facebook: https://www.facebook.com/DimosLamiewn



Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη