Οι σπάνιες ιστορικές φωτογραφίες (υψηλής ανάλυσης) από το kaliterilamia.gr κυκλοφορούν και σε κορνίζες, κάδρα, πίνακες, λάβαρα, αφίσες, κάρτες κτλπ!!!


Οι σπάνιες ιστορικές φωτογραφίες (υψηλής ανάλυσης) από το kaliterilamia.gr κυκλοφορούν σε κορνίζες, κάδρα, πίνακες, λάβαρα κτλπ!!!

Οι φωτογραφίες από το kaliterilamia.gr που υπάρχουν στο πλούσιο αρχείο του είναι σε υψηλή ανάλυση και συνάμα σε υψηλή ευκρίνεια

Μπορούν να τυπωθούν σε όλες τις πιθανές διαστάσεις χωρίς να αλλοιωθεί η κατάσταση τους.

Στη φωτογραφία που αναρτήσαμε είναι το κάδρο που στολίζει τα γραφεία του kaliterilamia.gr.

Πρόκειται για μια σπάνια επιχρωματισμένη φωτογραφία που απεικονίζει την πλατεία Ελευθερίας την δεκαετία του 1910!!!.

Επικοινωνήστε με το kaliterilamia.gr για να τυπώσετε την φωτογραφία που θέλετε και στη συνέχεια να μας πείτε σε τι μορφή θα είναι (κορνίζα, κάδρο, πίνακας, λάβαρο, αφίσα, κάρτα κτλπ) αρκεί να μας στείλετε την φωτογραφία που επιθυμείτε από τα ιστορικά άρθρα που αναρτούμε σε καθημερινή βάση.

Τρόποι επικοινωνίας:

1) email: kaliterilamia@gmail.com

2) Facebook: μήνυμα στην σελίδα https://www.facebook.com/kaliterilamia.gr ή μήνυμα στην ομάδα https://www.facebook.com/groups/kaliterilamia/

3) Messenger: μήνυμα στο προφίλ https://www.facebook.com/profile.php?id=100021578018626

4) Twitter: μήνυμα στο προφίλ https://twitter.com/kaliterilamia

5) Instagram: μήνυμα στο προφίλ https://www.instagram.com/kaliterilamia.gr/

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη