Στερεά Ελλάδα - Κακοκαιρία ''Ελπίς'': Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο - Δείτε που απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων

25-01-2022: Ανακοίνωση σχετικά με την κατάσταση στο οδικό δίκτυο, της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, λόγω έντονων καιρικών φαινομένων-00:30

Σε συνέχεια προηγούμενων ενημερώσεων, η κυκλοφορία των Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων και λεωφορείων, στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, από την 56,728η χ/θ (κόμβος Σχηματαρίου), έως την 135,715η χ/θ (διόδια Τραγάνας), διεξάγεται και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Ομοίως, η κυκλοφορία των Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων και λεωφορείων, διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων και στο τμήμα της Νέας Εθνικής Οδού Σχηματαρίου – Χαλκίδας, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από την 0,000η χ/θ (κόμβος Σχηματαρίου), έως την 11,000η χ/θ (Υψηλή Γέφυρα Χαλκίδας).

Στα ανωτέρω οδικά δίκτυα, παραμένει σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων, άνω των (3,5) τόνων.

Η κυκλοφορία των Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων και λεωφορείων, στο τμήμα της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, από την 135,715η χ/θ (διόδια Τραγάνας), έως την 242,079 χ/θ (Α/Κ Ραχών), αποκαταστάθηκε πλήρως, ενώ παραμένει σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων, άνω των (3,5) τόνων, στο ρεύμα πορείας προς Αθήνα.

Παρακαλούνται οι πολίτες να ενημερώνονται τακτικά για τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες στην περιοχή τους, να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί εφόσον χρειαστεί να μετακινηθούν και να ακολουθούν τις υποδείξεις των αστυνομικών.

Σημειώνεται ότι στην ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ. « hellenicpolice . gr », υπάρχει ειδικό μπάνερ με συνεχή ενημέρωση για τα καιρικά φαινόμενα - διακοπές κυκλοφορίας - χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε όλη την επικράτεια, καθώς και συμβουλές οδικής ασφάλειας.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη