Σκρέκας: «Μέχρι το βράδυ θα αποκατασταθούν οι περισσότερες βλάβες», ποιες περιοχές δεν έχουν ρεύμα

(Φωτ.: EUROKINISSI)

Σε ενημέρωση για τα προβλήματα ηλεκτροδότησης προχώρησε ο υπουργός ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας και ο διευθύνων σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ Αναστάσιος Μάνος.

 

Σε εξέλιξη είναι η αποκατάσταση των βλαβών τόνισε ο Κ. Σκρέκας και πρόσθεσε ότι έως το βράδυ θα έχει αποκατασταθεί ο μεγαλύτερος όγκος των προβλημάτων ηλεκτροδότησης.

Γίνεται προσπάθεια να επιλυθούν τα όποια προβλήματα και να ηλεκτροδοτηθεί και το τελευταίο σπίτι, υπογράμμισε ο υπουργός.

Όπως ανέφερε ο κ. Μάνος, αυτή τη στιγμή έχουν αποκατασταθεί πάνω από το 50% των βλαβών που είχαν προκύψει στο ηλεκτρικό δίκτυο, στις περιοχές που επλήγησαν από την κακοκαιρία «Ελπίς».

Πού παραμένουν προβλήματα με την ηλεκτροδότηση

Ειδικότερα, στην Αττική σημείωσε ότι 37 γραμμές έχουν ακόμη προβλήματα και επιδιορθώνονται οι βλάβες. Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΔΕΔΔΗΕ, τα ζητήματα ηλεκτροδότησης υπάρχουν σε γειτονιές της Αγίας Παρασκευής, του Παπάγου, του Χολαργού. 

Καλύτερη είναι η εικόνα σε Χαλάνδρι, Ψυχικό, Φιλοθέη ενώ στις περιοχές της Νέας Μάκρης, του Γραμματικού, του Μαραθώνα, των Καλυβίων, της Κερατέας είναι δύσκολη η πρόσβαση των συνεργείων του ΔΕΔΔΗΕ.

Επίσης, έκανε γνωστό ότι δεν υπάρχουν προβλήματα ηλεκτροδότησης στα νησιά των Κυκλάδων. Αντίθετα, στη νησιωτική χώρα παραμένουν χωρίς ρεύμα ορισμένα ακίνητα σε Ηράκλειο, Χανιά, Νάξο και Σέριφο.

Προβλήματα υπάρχουν και στη Βοιωτία, και ειδικότερα στη Θήβα, για τα οποία γίνεται προσπάθεια να αποκατασταθούν έως το βράδυ, πρόσθεσε.

Στη βόρεια Εύβοια είναι χωρίς ρεύμα 6 οικισμοί και στη νότια 15. Είπε ακόμη ότι 650 εργαζόμενοι και 180 οχήματα βρίσκονται στο δρόμο για την επίλυση των προβλημάτων ενώ ο ΔΕΔΔΗΕ είναι σε επαφή με την Πολιτική Προστασία και την Αστυνομία.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/343Gg9p
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη