Κύπελλο Ελλάδας: Ζήτησε αναβολή ο Άρης, θετική η Λαμία, αλλά η ΕΠΟ θέλει αγώνα

Η ΠΑΕ Αρης ζήτησε την αναβολή του αυριανού (26/1, 20:00) αγώνα με τη Λαμία για το Κύπελλο Ελλάδας, η ομάδα της Φθιώτιδας είναι θετική αλλά η ΕΠΟ θέλει να διεξαχθεί κανονικά το παιχνίδι.

Για επίσημο αίτημα των «κίτρινων» για την αναβολή του αγώνα λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατεί στη Στερεά Ελλάδα μίλησε ο πρόεδρος της επιτροπής Κυπέλλου, Κώστας Νίκας με δηλώσεις του στο Metropolis 95.5 καθώς είπε για τους αγώνες Ολυμπιακός-Παναιτωλικός και Λαμία-Άρης ότι… «το γήπεδο του Ολυμπιακού είναι καθαρό, όπως και το γήπεδο της Λαμίας. Είχαμε αίτημα από τον Άρη για αναβολή λόγω καιρικών συνθηκών, σήμερα υπέβαλε το αίτημα. Το οδικό δίκτυο από τη Θεσσαλονίκη προς την Λαμία είναι καθαρό. Το αίτημα του Άρη θα συζητηθεί, αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να προκύψει αναβολή».

Μιλώντας στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό, ο ιδιοκτήτης της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαιωάννου, επίσης ήταν θετικός για την αναβολή της αναμέτρησης, ωστόσο η ΕΠΟ θέλει να γίνει το παιχνίδι και εκτιμά ότι δεν συντρέχουν λόγοι αναβολής του. «Για το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να γίνει το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ γιατί εκεί δεν μπορεί να παιχθεί ποδόσφαιρο λόγω του παγετού. Για το Ολυμπιακός - Παναιτωλικός και Λαμία - Αρης, εκτιμώ πως και τα δύο παιχνίδια θα γίνουν. Είναι ανοιχτή η εθνική οδός προς την Λαμία, δεν υπάρχει σταγόνα βροχής, ούτε σταγόνα χιονιού», συμπλήρωσε ο κ. Νίκας.

www.gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη