Σάλος με τον Ρονάλντο - Πέταξε κινητό 14χρονου: «Eπιτέθηκε σε αυτιστικό παιδί» λέει η μητέρα του και η συγνώμη του ποδοσφαιριστή

Σάλος με τον Ρονάλντο - Πέταξε κινητό 14χρονου: «Eπιτέθηκε σε αυτιστικό παιδί» λέει η μητέρα του και η συγνώμη του ποδοσφαιριστή

Έξαλλος ύστερα από την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Έβερτον ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο και αυτό αποτυπώθηκε με άσχημο τρόπο σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ειδικότερα, ο CR7 απεικονίζεται να πετάει με δύναμη ένα αντικείμενο, το οποίο σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες είναι κινητό οπαδού της Έβερτον. Το βίντεο δημοσίευσε η σελίδα "EvertonHub" στο twitter, ενώ παράλληλα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάνει ερευνά για το περιστατικό.

Σύμφωνα με όσα γνωστοποιήθηκαν, πρόκειται για ένα 14χρονο αυτιστικό παιδί, ενώ σε δηλώσεις που έκανε η μητέρα του στη "Liverpool Echo", το παιδί κατάλαβε όσα έγιναν όταν επέστρεψε σπίτι του και παρατήρησε πως είχε μελανιάσει το χέρι του.

''Ο Ρονάλντο είναι είδωλό του. Μπορεί να μην παίζει στην Έβερτον, αλλά είναι μεγάλος παίκτης και ο γιος μου τον θαυμάζει. Έλεγε πριν από τον αγώνα 'θα πάω να δω τον Ρονάλντο'. Είναι ένα αυτιστικό παιδί και του επιτέθηκε ένας ποδοσφαιριστής. Αυτό είδα εγώ ως μητέρα του'', είπε μιλώντας στη "Liverpool Echo".

Πλάνα που κοινοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μαζί με σχόλια, έδειχναν το διάσημο Πορτογάλο να χτυπάει με δύναμη το χέρι του νεαρού , καθώς χθες έφευγε από τον αγωνιστικό χώρο του «Goodison Park».

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι ο 37χρονος, είχε κάνει αυτή την ενέργεια και ο Κριστιάνο Ρονάλντο αργότερα πόσταρε στο Instagram για να ζητήσει συγγνώμη για το περιστατικό.

«Καθώς οι παίκτες έφευγαν από το γήπεδο στις 14.30, αναφέρθηκε ότι ένα αγόρι δέχθηκε επίθεση από έναν από τους φιλοξενούμενους παίκτες καθώς έφευγαν από τον αγωνιστικό χώρο», είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας του Μέρσεϊσαϊντ.

Σε εξέλιξη οι έρευνες

Σημειώνεται πως η Γιουνάιτεντ εξετάζει το περιστατικό, ενώ και η αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ είπε ότι βρίσκεται σε επαφή και με τις δύο ομάδες και οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη. Δεν αποκλείεται μετά τη δημόσια απολογία του ο Πορτογάλος να κληθεί να απολογηθεί και στη δικαιοσύνη.

"Η Αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ μπορεί να επιβεβαιώσει ότι διεξάγει έρευνα ύστερα από ένα περιστατικό στον αγώνα Έβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Γκούντισον Παρκ που αφορά έναν παίκτη ο οποίος έβγαινε από το γήπεδο" αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

{https://twitter.com/MerPolEFC/status/1513031909718306816?s=20&t=WXg6EVhuddeJZbuGDd-nhA}

Ξέσπασε η μητέρα του στα social media

Το θέμα έχει πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις στην Αγγλία, ενώ οι φωτογραφίες με το πρησμένο χέρι του παιδιού έχουν κάνει το γύρο του κόσμου. Όπως και το ξέσπασμα της μητέρας του, η οποία αποκάλυψε κιόλας πως πήγε στην Αστυνομία.

"Ένα πολύ όμορφο παιχνίδι ολοκληρώθηκε με μένα και τον Τζέικ στην Αστυνομία. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που λέω, αλλά ο Ρονάλντο πέταξε μέσα από το χέρι του Τζέικ το κινητό του και το έσπασε, ενώ εκείνος τραβούσε βίντεο την αποχώρησή του για τα αποδυτήρια στο τέλος του αγώνα. Είμαι σοκαρισμένη που ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής μπορεί να επιτίθεται έτσι σε ένα παιδί. Αν κάποιος μπορεί να βρει βίντεο, να μου τα στείλει. Αυτοί οι ποδοσφαιριστές είναι αλήτες! Είναι και ο ίδιος πατέρας! Πώς θα ένιωθε αν έκανε κάποιος κάτι τέτοιο στο παιδί του;"

"Ποτέ δεν είναι εύκολο να διαχειρίζεσαι τα συναισθήματα", λέει ο Κριστιάνο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αργότερα με ανάρτησή του στο Instagram ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό, και κάλεσε τον 14χρονο σε έναν αγώνα στο Ολντ Τράφορντ. "Ποτέ δεν είναι εύκολο να διαχειρίζεσαι συναισθήματα σε δύσκολες στιγμές όπως αυτή που αντιμετωπίζουμε", έγραψε.

"Παρόλα αυτά, πρέπει πάντα να σεβόμαστε, να είμαστε υπομονετικοί και να δίνουμε το παράδειγμα για όλους τους νέους που αγαπούν το παιχνίδι. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για το ξέσπασμά μου και, αν είναι δυνατόν, θα ήθελα να προσκαλέσω αυτόν τον οπαδό να παρακολουθήσει έναν αγώνα στο Ολντ Τράφορντ ως ένδειξη ευ αγωνίζεσθαι και αθλητικού πνεύματος".

{https://ift.tt/i69vKVM}



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/ynoP5JY
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη