-->

Πανελλήνιες 2022: Απαντήσεις Χημείας, Λατινικών και Πληροφορικής από το Dnews

Πανελλήνιες 2022: Απαντήσεις Χημείας, Λατινικών και Πληροφορικής από το Dnews

Το Dnews σε συνεργασία με το φροντιστήριο Μεθοδικό σας δίνει τις πρώτες εκτιμήσεις και απαντήσεις πανελληνίων 2022, ενώ λίγο νωρίτερα δημοσίευσε τα θέματα σε Χημεία, Λατινικά και Πληροφορική.

Μια «ανάσα» πριν το τέλος των Πανελλήνιων Εξετάσεων βρίσκονται τα Γενικά Λύκεια, ενώ τα ΕΠΑΛ συνεχίζουν και την επόμενη εβδομάδα τις εξετάσεις. Για όλους τους υποψήφιους, θα ακολουθήσουν και τα ειδικά μαθήματα.

Σχολιασμός και Απαντήσεις από Dnews και Μεθοδικό

Χημεία

Τα θέματα στο μάθημα της Χημείας που εξετάζεται σήμερα καλύπτουν όλα τα κεφάλαια της ύλης με ερωτήματα που δεν αναμένεται να δυσκολέψουν ιδιαίτερα τους καλά προετοιμασμένους υποψηφίους. Είναι κλιμακούμενης δυσκολίας με τα πιο απαιτητικά ερωτήματα στο τελευταίο θέμα.

Γενικά, τα θέματα είναι σαφώς διατυπωμένα και οι ασκήσεις είναι στο πνεύμα των ασκήσεων του σχολικού βιβλίου (Θέμα Γ). Μόνο τα ερωτήματα Δ2, Δ3 έχουν αυξημένο βαθμό δυσκολίας ώστε να υπάρξει και η αντίστοιχη κλιμάκωση βαθμολογίας.

Δείτε τις απαντήσεις Χημείαςximeia2022a

ximeia2022b

Λατινικά

Σήμερα οι μαθητές των Ανθρωπιστικών Επιστημών εξετάζονται στο μάθημα των Λατινικών, που επανήλθε ως πανελλαδικά εξεταζόμενο μάθημα για την πρόσβαση στις σχολές του 1ου Επιστημονικού Πεδίου.

Τα θέματα δεν παρουσιάζουν ιδιαίτερη δυσκολία, με του νέου τύπου ερωτήσεις εισαγωγής και ετυμολογικών να κρίνονται αναμενόμενες, τη Γραμματική να ακολουθεί τον τρόπο εξέτασης των προηγούμενων ετών και οι Παρατηρήσεις στο Συντακτικό να είναι λιγότερες σε πλήθος από τα προηγούμενα χρόνια.

Οι εκφωνήσεις είναι σαφείς και οι καλά προετοιμασμένοι υποψήφιοι δεν αναμένεται να δυσκολευτούν.

Δείτε τις απαντήσεις Λατινικών 

latinika2022a

latinika2022b

latinika2022g

Πληροφορική

Τα θέματα στο μάθημα της Πληροφορικής είναι μέτριας δυσκολίας, λίγο πιο απαιτητικά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, όπου λόγω και της πανδημίας ήταν μειωμένη η ύλη.

Η θεωρία κινήθηκε σε αναμενόμενα επίπεδα με έμφαση στη νέα ύλη που προστέθηκε φέτος. Στα θέματα μόνο το ερώτημα Α4 είναι πιο σύνθετο και ίσως χρειαζόταν καλύτερη διατύπωση.

Το θέμα Β κρίνεται αρκετά εύκολο, αν και χρειάζεται προσοχή στην εκφώνηση στο ερώτημα Β1. Το τρίτο θέμα που είναι το πιο απαιτητικό συγκριτικά με τα προβλήματα που τέθηκαν, έχει μια δυσκολία
στην κατανόηση στο ερώτημα Γ3, ενώ το ερώτημα Γ5 στα υποπρογράμματα δεν αναμένεται να δυσκολέψει τους καλά προετοιμασμένους υποψηφίους.

Τέλος το τέταρτο θέμα που έξετάζεται η επίλυση προβλήματος με χρήση πινάκων, έχει βατά ερωτήματα και οι περισσότεροι υποψηφιοι θα ανταποκριθούν με επάρκεια, ειδικά αν είναι προσεκτικοί στην
προσπέλαση του πίνακα για την εισαγωγή των δεδομένων στο ερώτημα Δ2.

Δείτε απαντήσεις Πληροφορικής pliroforiki2022aκαι pliroforiki2022b

#ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ_2022 #ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ_2022 #ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ_ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ_2022 #ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ_ΛΑΤΙΝΙΚΑ #ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ_ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ #ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ_ΧΗΜΕΙΑΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/KSkfbGs
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->