«Τρόμος» στον αέρα - Πλημμύρισε αεροσκάφος κατά τη διάρκεια υπερατλαντικής πτήσης (Βίντεο)

«Τρόμος» στον αέρα - Πλημμύρισε αεροσκάφος κατά τη διάρκεια υπερατλαντικής πτήσης (Βίντεο)

Καθώς το αεροπλάνο ανέβαινε 30.000 πόδια στον ουρανό, τα μέλη του πληρώματος προσπαθούσαν απεγνωσμένα να σταματήσουν την ατελείωτη ροή του νερού.

Χάος προκλήθηκε σε υπερατλαντικ΄ή πτήση της British Airways, όταν πλυμμήρισε καμπίνα ενώ το αεροσκάφος απογειωνόταν.

Το Airbus A380, αναχώρησε από το Χίθροου στις 10.40 μ.μ. την περασμένη Παρασκευή πραγματοποιώντας υπερατλαντική πτήση  με προορισμό την Ουάσινγκτον. Η βλάβη εντοπίστικε στην μπροστινή και την πίσω σκάλα του αεροσκάφους, όπου υπάρχει χώρος για έως και 500 επιβάτες.Μόλις αντιλήφθηκε την...ζημιά, το  πλήρωμα προσπάθησε απεγνωσμένα να καθαρίσει το νερό.

Η BA δήλωσε: «Δεν υπήρχε κανένα ζήτημα ασφάλειας. Η πτήση προσγειώθηκε με ασφάλεια στην Ουάσινγκτον και προσγειώθηκε κανονικά. Το μόνο που χρειάστηκε ήταν η αντικατάσταση της ελλατωματικής βαλβίδας»

Ένα λίτρο νερό χύθηκε από την κορυφή της καμπίνας

Η British Airways διόρθωσε το σφάλμα κατά την άφιξή της στην Ουάσινγκτον και το αεροπλάνο επέστρεψε στον αέρα την ίδια μέρα.
Ένας εργαζόμενος της αεροπορικής εταιρείας δήλωσε στη The Sun: «Δεν ήταν πτήση για νευρικούς ανθρώπους. Το πλήρωμα διαχειρίστηκε την κατάσταση με ψυχραιμία και επαγκελματισμό»

Οι επιβάτες σοκαρίστηκαν όταν είδαν νερό στο τέλος της πτήσης, επειδή κάποιοι ανησυχούσαν ότι το νερό θα μπορούσε να προκαλέσει ηλεκτρικές ζημιές στο πλοίο.

Κουβέρτες και πετσέτες χρησιμοποιήθηκαν μανιωδώς για να σταματήσουν τη ροή του νερού

Εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας δήλωσε: «Αν και δεν υπήρχαν ανησυχίες για την ασφάλεια, η περιοχή εκκενώθηκε γρήγορα και οι πτήσεις ξανάρχισαν σύμφωνα με το πρόγραμμα».

Αυτή είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει διαρροή κατά τη διάρκεια πτήσης των αεριωθούμενων αεροσκαφών A380 της BA, αν και η Airbus έχει υποστεί παρόμοια περιστατικά στο παρελθόν.

Δείτε το Βίντεο:

{https://www.youtube.com/watch?v=zaFGgKR3HE0}

#ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ #ΠΛΗΜΜΥΡΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/u5OtaNV
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη