-->

Νέες απειλές από τον Ερντογάν: «Η Ελλάδα θα πάθει ότι έπαθε και στο παρελθόν αν συνεχίσει...»

Νέες απειλές από τον Ερντογάν: «Η Ελλάδα θα πάθει ότι έπαθε και στο παρελθόν αν συνεχίσει...»

Σε μια ακόμα νέα επίθεση προχώρησε σήμερα ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, καθώς απείλησε την Ελλάδα και είπε πώς: «Η Ελλάδα θα πάθει ότι έπαθε και στο παρελθόν αν συνεχίσει να μας βάζει απέναντί της».

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναφέρθηκε στην άσκηση EFES 2022 αλλά και στους εορτασμούς για την επέτειο της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης στην οποία είπε πως έδωσαν το παρών περισσότεροι από 560.000 άνθρωποι.

«Είμαστε αυτοί που αποδείξαμε ότι το να υπηρετούμε την Κωνσταντινούπολη είναι το ίδιο σημαντικό με το να την κατακτάς», είπε σημειώνοντας στην συνέχεια πως με την άσκηση στην Σμύρνη, η Τουρκία έστειλε το απαραίτητο μήνυμα στους συνομιλητές της Τουρκίας.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στην Ελλάδα την οποία και κατονόμασε λέγοντας πως «γνωρίζουμε το παιχνίδι που παίζεται με τη χώρα μας μέσω της Ελλάδας».

Ο Ερντογάν είπε «κακομαθημένη» την Ελλάδα και τόνισε πως έχει «ξαμοληθεί» από άλλους. «Το πρόβλημα είναι ότι η Ελλάδα πρόθυμα μας βάζει απέναντί της».

Στην συνέχεια ο Τούρκος πρόεδρος έκανε αναφορά στην Μικρασιατική Καταστροφή λέγοντας πως η χώρα μας πρέπει να κοιτάξει το παρελθόν τονίζοντας πως «αν η Ελλάδα επιμείνει, αυτό θα πάρει από εδώ και στο εξής».

#ΕΡΝΤΟΓΑΝ #ΕΛΛΑΔΑ #ΤΟΥΡΚΙΑ #ΑΠΕΙΛΕΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/usPH6Mf
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->