TikTok: H απόλυτη viral πρόκληση που βγάζει «knockout» τους άνδρες

TikTok: H απόλυτη viral πρόκληση που βγάζει «knockout» τους άνδρες

Μια απλή πρόκληση του TikTok μπορεί να αποδειχθεί τόσο απλή για τις γυναίκες αλλά και τόσο δύσκολη για τους άνδρες.

 

Ο personal trainer Τζόσεφ Ράκιτς και η σύζυγός του Μάριαμ Μάτι, δοκίμασαν την εξής απλή πρόκληση: να περάσουν πάνω από μια λαβή σκούπας κρατώντας την κοντά στο πάτωμα. Τα αποτελέσματα είναι πολύ αστεία.

Η viral πρόκληση με το σκουπόξυλο

Ενώ η Μάριαν πέρασε με χάρη και ευκολία πάνω από το κοντάρι, τα πόδια του Τζόζεφ έμοιαζαν κολλημένα στο πάτωμα. Όταν τελικά σήκωσε το αριστερό του πόδι, έχασε την ισορροπία του και ξέσπασε σε γέλια, όπως μπορεί να δει κανείς στο βίντεο που έχει συγκεντρώσει χιλιάδες προβολές.

Οι θαυμαστές του ζευγαριού εντυπωσιάστηκαν με την πρόκληση. «Αυτό είναι ξεκαρδιστικό» έγραψε μια γυναίκα προσθέτοντας πως θα το δοκιμάσει με το σύζυγό της. Βέβαια, ορισμένοι άνδρες ισχυρίστηκα ότι κατάφεραν να περάσουν πάνω από το σκουπόξυλο. «Η φίλη μου με προκάλεσε σε αυτή τη δοκιμασία και απογοητεύτηκε πολύ όταν με είδε να τα καταφέρνω» έγραψε κάποιος.

@josef_rakich At least I can piss standing up. ???‍♂️ @maryam.matti ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Η δοκιμασία με την καρέκλα

Η συγκεκριμένη πρόκληση είναι η τελευταία σε μια σειρά από viral τέτοιες δοκιμασίες που επικεντρώνονται στην κινητικότητα και τη βαρύτητα και τις οποίες οι άνδρες δυσκολεύονται να ολοκληρώσουν.

Η πρόκληση της καρέκλας ήταν η πιο πρόσφατη που έγινε viral, με εκατοντάδες άνδρες και γυναίκες να συγκρίνουν τα αποτελέσματά τους στο TikTok. Σύμφωνα με αυτήν, οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να σηκώσουν μια καρέκλα από σκυφτή θέση. Με τα κεφάλια τους παράλληλα στο έδαφος, πιάνουν μια καρέκλα, στη συνέχεια τη σηκώνουν μέχρι το στήθος τους κια προσπαθούν να σηκωθούν. Πολλοί άνθρωποι το έχουν δοκιμάσει, αλλά φαίνεται πως μόνο οι γυναίκες είναι σε θέση να το κάνουν με επιτυχία.

{https://www.youtube.com/watch?v=DoN6bZddDlw}

Οι επιστήμονες έχουν διαφορετικές σκέψεις για το γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό, μία από τις οποίες αφορά στα διαφορετικά κέντρα βάρους των γυναικών από των ανδρών. Η άλλη θεωρία έχει να κάνει με το ότι οι άνδρες έχουν μεγαλύτερα πόδια – άρα πρέπει να απομακρυνθούν περισσότερο από τον τοίχο.

Μπορείτε να κρατήσετε την ισορροπία σας και να μην πέσετε στο έδαφος με το κεφάλι;

Μια τρίτη πρόκληση καλεί τους άνδρες και τις γυναίκες να διατηρήσουν την ισορροπία τους και να αποφύγουν να προσγειωθούν με το κεφάλι όταν προσπαθούν να σηκωθούν από το πάτωμα με τα χέρια πίσω από την πλάτη τους. Στα περισσότερα βίντεο, η γυναίκα διατηρεί την ισορροπία της ενώ ο άνδρας πέφτει με το κεφάλι.

 

@mgfletch I'm certain he has a concussion ? #fyp #challenges_tiktok #tiktokchallenge #viral #coupleschallenge #comedy ♬ original sound - Meg Smith

Η «πρόκληση του κέντρου βάρους» έχει γίνει viral στο TikTok με πολλά ζευγάρια να δημοσιεύουν τις δικές τους εκδοχές. Μια γυναίκα έγραψε πως είναι «σίγουρη ότι ο άνδρας της έχει πάθει διάσειση» μετά από το βίντεο που τον έδειχνε να πέφτει με το κεφάλι. Η ίδια ξέσπασε σε γέλια βλέποντας έτσι τον άνδρα της. «Προφανώς οι άνδρες έχουν διαφορετικό κέντρο βάρους που τους εμποδίζει να το κάνουν αυτό» έγραψε στη λεζάντα του βίντεο.

#TIK_TOK #VIRAL #ΑΝΔΡΕΣ #ΓΥΝΑΙΚΕΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/w07HLGY
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη