ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ''ΚΑΤΣΙΦΑΣ''

 

Η επιχείρηση “Αφοί Στυλ. Κατσίφα Ο.Ε.” ιδρύθηκε στη Λαμία το 1988 από τον Γεώργιο και Κωνσταντίνο Κατσίφα. Αρχικά αποτελούνταν από ένα μικρό κατάστημα πώλησης χρωμάτων, συνοδευόμενο από μία μικρή βιοτεχνία παραγωγής χρωμάτων οικοδομής.

Το 1996 η επιχείρηση εγκαταστάθηκε σε ιδιόκτητους χώρους μεγέθους 2.500τ.μ. όπου και άρχισε να παίρνει τη μορφή πολυκαταστήματος, διαθέτοντας μία τεράστια γκάμα προϊόντων οικιακού εξοπλισμού. Με την πάροδο του χρόνου η επιχείρηση εξελίχθηκε κάνοντας εισαγωγές εμπορευμάτων και δημιουργόντας δίκτυο διανομής σε όλη την Ελλάδα.

Σήμερα απασχολούνται στην επιχείρηση 8 υπάλληλοι με εξειδίκευση στον τομέα τους και δημιουργείται μία προοπτική προς το μέλλον. Πιστεύουμε ότι με συνέπεια στην εργασία, εκτίμηση στον πελάτη και συνεχή αναζήτηση ποιοτικών και οικονομικών προϊόντων θα δημιουργήσουμε μία νέα εμπορική σχέση με τους πελάτες μας. Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και είμαστε στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

www.katsifas.gr
Από το Blogger.