-->

Ευχαριστήριο στο Δήμαρχο Λαμιέων Πανουργιά Παπαϊωάννου και στον αντιδήμαρχο Κωνσταντίνο Κερπινιώτη για τον καθαρισμό της οδού Σμύρνης

Είμαι κάτοικος της οδού Σμύρνης. Το πρόβλημα που αντιμετώπιζε η οδός μας από σκουπίδια, μπάζα, φερτά υλικά και ότι μπορεί να φανταστεί κανείς, λύθηκε από τη νέα δημοτική αρχή. 

Το παράδοξο είναι ότι ενώ σαν κάτοικοι δεν ενοχλήσαμε ποτέ το Δήμο για το πρόβλημα της περιοχής αφού εδώ και χρόνια είχαμε πλήρη αδιαφορία από την προηγούμενη δημοτική αρχή, ο Δήμος έδειξε πλήρη αντανακλαστικά και αφουγράστηκε από μόνος του το πρόβλημα της περιοχής.

Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Λαμιέων Πανουργιά Παπαϊωάννου και τον αντιδήμαρχο καθαριότητας Κωνσταντίνο Κερπινιώτη που απ' όσο παρακουλουθώ την καθημερινότητα της πόλης έχουνε κάνει μεγάλες προσπάθειες και ενέργειες ώστε να διατηρούν την πόλη καθαρή.

Αναγνώστης



2 σχόλια:

  1. Μπραβο,ας καθαρισουν και την οδο Γραβιας καθετη στην Σμυρνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στην νέα δημοτική αρχή! Ιδιαίτερα στον Δήμαρχο που επέλεξε τον ΑΞΙΟ, Κ. Κερπινιώτη σε 3 πόστα που αφορούν την εικόνα της Πόλης & των Κοιμητηρίων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->