-->

Εφοριακοί εκβίαζαν τον πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Σωτήρη Κωνσταντινίδη - Τον "πολιορκούσαν” επί τέσσερις μήνες - ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Σωτήρης Κωνσταντινίδης, ήταν ο επιχειρηματίας που εκβίαζαν οι δύο εφοριακοί της ΔΟΥ Σερρών και η λογίστρια, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δράστες "πολιορκούσαν" τον βετεράνο ποδοσφαιριστή, που διατηρεί κατάστημα, επί τέσσερις μήνες και του ζητούσαν χρήματα -τα οποία αποκαλούσαν με το κωδικό όνομα "παπούτσια", προκειμένου να τακτοποιήσουν οικονομικές εκκρεμότητες και πρόστιμα.

Ο κ. Κωνσταντινίδης απευθύνθηκε στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας Βορείου Ελλάδος, που προέβη στη σύλληψη των δύο εφοριακών και της λογίστριας, η οποίας μάλιστα πέταξε τα χρήματα σε κάδο απορριμμάτων, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη.

Δείτε το ρεπορτάζ:



via Press24.gr https://ift.tt/2CXeNW3
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->