-->

Ολλανδική αστυνομία για την επίθεση στη Χάγη: Δεν υπάρχουν στοιχεία ότι ο ύποπτος που συνελήφθη είχε τρομοκρατικό κίνητρο

Δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν ότι ο άνδρας ο οποίος συνελήφθη ως ύποπτος για την επίθεση με μαχαίρι εναντίον τριών ανθρώπων στη Χάγη είχε τρομοκρατικό κίνητρο, δήλωσε την Κυριακή η ολλανδική αστυνομία.

Υπενθυμίζεται ότι στην επίθεση που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής σε πολυσύχναστο εμπορικό δρόμο της Χάγης τραυματίστηκαν τρεις έφηβοι.

Η αστυνομία δήλωσε πως ο ύποπτος, ένας 35χρονος ο οποίος συνελήφθη σε ξενώνα αστέγων χθες, Σάββατο, έχει ανακριθεί.

«Αρχικά δεν έχει βρεθεί κανένα στοιχείο που να δείχνει ότι μπορεί να υπήρξε τρομοκρατικό κίνητρο», ανέφερε σε μια ανακοίνωση η αστυνομία της Χάγης. «Επομένως, το κίνητρο εξακολουθεί να αποτελεί αντικείμενο έρευνας», προστίθεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας.



via Press24.gr https://ift.tt/2P6SNxC

RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->