-->

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας εκπαιδευτικών σήμερα Τρίτη στο κέντρο της Αθήνας

Κινητοποίηση με φόντο τους όρους έναρξης των μαθημάτων στα σχολεία θα πραγματοποιήσουν σήμερα, Τρίτη 25 Αυγούστου, στα Προπύλαια δάσκαλοι και καθηγητές.

 

Οι εκπαιδευτικές ομοσπονδίες, ΔΟΕ και ΟΛΜΕ, έχουν καλέσει ..τους εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία προς τη Βουλή σήμερα το πρωί στις 11:00, ώρα κατά την οποία θα γίνει η έναρξη της συνεδρίασης της αρμόδιας Επιτροπής με θέμα το άνοιγμα των σχολικών μονάδων.

 

Οι ομοσπονδίες ζητούν, μεταξύ άλλων, τη μείωση του αριθμού των μαθητών ανά τμήμα με ανώτατο όριο τους 15 μαθητές και εύρεση χώρων για να λειτουργήσουν ως σχολικές αίθουσες, καθώς επίσης και αυξημένο αριθμό προσλήψεων αναπληρωτών για την κάλυψη όλων των απαραίτητων εκπαιδευτικών αναγκών σε όλες τις ειδικότητες και όλες τις δομές σε μια φάση.



via ΘΗΒΑ REAL NEWS https://ift.tt/31rXtWl
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->