-->

ΔΕΔΔΗΕ: 400 νοικοκυριά χωρίς ρεύμα - Συνεχίζονται οι εργασίες στη χαμηλή τάση

ΔΕΔΔΗΕ: 400 νοικοκυριά χωρίς ρεύμα - Συνεχίζονται οι εργασίες στη χαμηλή τάση

Ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση των βλαβών στο Δίκτυο Μέσης Τάσης στα Βόρεια προάστια της Αθήνας και συνεχίζονται οι εργασίες των συνεργείων του ΔΕΔΔΗΕ στο Δίκτυο Χαμηλής Τάσης και στις παροχές νοικοκυριών στις περιοχές Αγ.Στέφανος, Δροσιά, Άνοιξη, Διόνυσος, Εκάλη και Κηφισιά.

Σύμφωνα με τον Διαχειριστή ο εκτιμώμενος αριθμός των νοικοκυριών που εξακολουθούν να παρουσιάζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης είναι λιγότερα από 400 και οι εργασίες των συνεργείων συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Σημειώνει ακόμη ότι η αποκατάσταση των ζημιών που έχουν απομείνει στο Δίκτυο της Χαμηλής Τάσης, απαιτούν εργασίες σε κάθε μια παροχή χωριστά.

Όσα νοικοκυριά εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με την Εταιρία τηλεφωνικά στο 11500 ή 2111900500



via Ειδήσεις https://ift.tt/2Zye895
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->