-->

Πανουργιάς Παπαϊωάννου: «Με 150.000 ευρώ δίνω τον Αντέτζο σε τρεις ομάδες της SL1»

Στη… μαύρη λίστα για το μεγάλο κόστος του υπό τιμωρία έμπειρου στόπερ είναι Απόλλων Σμύρνης, Ατρόμητος και Παναιτωλικός! * Στην Ιταλία δίνεται, όμως, με μόλις 20.000 ευρώ

Πολύ μεγάλες διαστάσεις παίρνει το θέμα Αντέτζο τελικά… Και στο κάδρο πέρα από την καθ’ ύλην αρμόδια, που είναι η Λαμία, μπαίνουν (θέλοντας και μη), άλλες τρεις ομάδες της Σούπερ Λίγκας 1. Αυτό προκύπτει από τη δήλωση του Πανουργιά Παπαϊωάννου στο a-sports.gr τη Δευτέρα (27/12), σε σχέση με τον έμπειρο στόπερ, που τελεί υπό τιμωρία λόγω πειθαρχικού παραπτώματος…

«Ο Αντέτζο θα… φάει πάγκο, αν θέλει να φύγει όμως, του το είπα και του μάνατζερ του… Για τρεις ομάδες θα πρέπει να φέρει 150.000 ευρώ για μείνει ελεύθερος. Για Απόλλωνα Σμύρνης, Ατρόμητο και Παναιτωλικό, το κόστος είναι 150 χιλιάδες! Αν πάντως, θέλει να πάει Ιταλία τον αφήνω και με 20.000 ευρώ…», μας είπε χαρακτηριστικά ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Λαμία.

Κοινώς, οι ομάδες με τους ίδιους στόχους -την παραμονή- με τους Φθιώτες έχουν μπει στη «μαύρη λίστα» του μεγάλου κόστους για τον Αντέτζο.   

www.a-sports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->