ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΙΔΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΜΙΕΩΝ?


Παλιότερα λειτουργούσε από το Δήμο Λαμιέων η ''Τράπεζα Ιδεών'' όπου κάθε πολίτης μπορούσε να καταθέσει την πρόταση του για το καλό της πόλης μας. Δυστηχώς σήμερα στις μέρες μας αυτή η πρωτοβουλία του Δήμου δεν υπάρχει.

Δείτε παρακάτω περισσότερες πληροφορίες για την ''Τράπεζα Ιδεών'' όπως παρουσιάστηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου Λαμιέων.

................................................

Τράπεζα Ιδεών

Η Τράπεζά μας!



            Καλώς ήρθες στην Τράπεζα Ιδεών του Δήμου Λαμιέων.

Η Τράπεζα Ιδεών είναι χώρος κατάθεσης ιδεών τις οποίες σκέφτηκε (ή είδε κάποιος υλοποιημένες στην Ελλάδα ή  και στο εξωτερικό), για να καταγραφούν, να ταξινομηθούν και να αξιολογηθεί ο βαθμός δυσκολίας υλοποίησής τους, ώστε  να επιχειρηθεί η δρομολόγησή τους προς γενικό όφελος.

Στην Τράπεζα Ιδεών μπορούν να καταθέσουν όλοι, χωρίς αποκλεισμούς, οποιαδήποτε στιγμή το πιθυμούν. Γυναίκες και άντρες, μικροί και μεγάλοι, ασχέτως τόπου καταγωγής και διαμονής, πέρα από κόμματα και αντιπαλότητες, όλοι μπορούν να καταθέσουν ιδέες και σκέψεις, οι οποίες «τους αναγνωρίζονται δημοσίως ως ελάχιστο ευχαριστήριο της Τράπεζας Ιδεών για τη συμμετοχή τους.

Σκέψη μας είναι – μακροπρόθεσμα  - να τιμηθούν οι καταθέτες και να δημιουργηθεί «Τράπεζα Χορηγών» της Τράπεζας Ιδεών, ώστε να υιοθετηθούν ιδέες για προώθηση.

Η κατάθεση ιδεών στην Τ.Ι. μπορεί να γίνει άμεσα σε ηλεκτρονική μορφή από το site www.lamia.gr/nea.htm  ή δια μέσου Ταχυδρομείου

Προς: Δήμο Λαμιέων

 Τομέα Πολιτισμού για Τράπεζα Ιδεών

Πλ. Ελευθερίας 8

Λαμία 35 100

 Σε επόμενο στάδιο, μελετάται η ανάπτυξη της Τ.Ι. σε όλες τις Συνοικίες και τα Διαμερίσματα του Δήμου Λαμιέων με τη μορφή «Βάση + Πλακέτα ή Άγαλμα + Θυρίδα υποδοχής επιστολών), χρειάζεται όμως χρόνος για την εύρεση χρημάτων (πιθανώς υπό χορηγών). Στις προθέσεις μας είναι η ενιαία αισθητική των Βάσεων, ώστε να μπορούν να εξελιχθούν σε κομβικά σημεία σχεδιασμένων πολιτιστικών διαδρομών.

Εν κατακλείδι: Υπάρχουν Τράπεζες χρημάτων, αίματος, σπέρματος, καιρός να καθιερωθεί και Τράπεζα Ιδεών. Στόχος μας, η Λαμία να υλοποιεί και να εξάγει ιδέες. Γιατί όχι;

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ T.I.

ΠΗΓΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ
web.archive.org/web/20040416140624/http://www.lamia.gr/tr_ideon/eisagogi.htm

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΘΕΜΑΤΟΣ kaliterilamia.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη