ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΣΠΡΟΝΕΡΙ (ΚΟΠΕΛΙΑ) ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ


Μακράν η καλύτερη παραλία της περιοχής –ο… συναγωνισμός της είναι τα Καμένα Βούρλα και οι παραλίες γύρω τους– βρίσκεται στην περιοχή Ασπρονέρι, περί τα δέκα λεπτά έξω από το πάλαι ποτέ resort της Στερεάς Ελλάδας. Θα τη βρείτε κατευθυνόμενοι από τον Άγιο Κωνσταντίνο προς τα Καμένα Βούρλα, αν στρίψετε δεξιά στο βενζινάδικο, όπου υπάρχει και η σχετική ταμπέλα «παραλία». Ερχόμενοι από την αντίθετη κατεύθυνση, η στροφή χρειάζεται μεγάλη προσοχή, καθότι η ορατότητα είναι περιορισμένη.

Η παραλία είναι στρωμένη με ψιλό βοτσαλάκι, και τόσο μεγάλη όσο χρειάζεται για να μπορείτε να διαλέξετε, ανάλογα με τη διάθεση ή την ώρα της ημέρας, upbeat μουσικές και ατμόσφαιρα πάρτι στο beach bar του οργανωμένου κομματιού της ή ησυχία και ιδιωτικότητα σε κάποια απομακρυσμένη γωνιά. Μεγάλο ατού της, τα πεντακάθαρα νερά, τα οποία οφείλει στα έντονα ρεύματα που τη διατρέχουν κάποιες ώρες της ημέρας, και που παρασύρουν τα πάντα στο πέρασμά τους –διασημότερο «θύμα» τους ήταν ο μικρός φάρος στην άκρη της παραλίας.

ΠΗΓΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ
www.in2life.gr

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΘΕΜΑΤΟΣ kaliterilamia.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη