Ο ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΔΑΣΟΥΣ ΛΑΜΙΑΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 29/04/2018


1) Ο Όμιλος Φίλων του Δάσους καλεί τα μέλη και τους φίλους του την Kυριακή 29 Απριλίου 2018 στις 11.00π.μ. στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων  Let's do it Greece, να βρεθούμε στον Υδροβιότοπο της Αγ. Παρασκευής, για να καθαρίσουμε την «προστατευόμενη περιοχή», όπου ζει το ενδημικό και απειλούμενο είδος ψαριού του γλυκού νερού, ο «Ελληνοπυγόστεος» (Pungitius hellenicus).

2)Συνάντηση "Σποροφυλάκων" Φθιώτιδας. Την ίδια μέρα, Kυριακή 29 Απριλίου 2018 και ώρα 6.00 μ.μ ο Όμιλος Φίλων του Δάσους καλεί τα μέλη και τους φίλους της Ομάδας Σποροφυλάκων Λαμίας, καθώς και κάθε ενδιαφερόμενο για τη διατήρηση της βιοποικιλότητας και των παραδοσιακών σπόρων στην περιοχή μας, σε κοινή συνάντηση, στα γραφεία του Ομίλου Φίλων του Δάσους (Καραϊσκάκη 101), για να συζητηθούν και να επανακαθοριστούν οι στόχοι της Ομάδας Σποροφυλάκων και να βρεθούν αποτελεσματικότεροι τρόποι δραστηριοποίησης και λειτουργίας της.

Λαμία, 24/04/2018

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη