-->

2Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΛΑΜΙΑΣ 26/12/2015


Στις 26 Δεκεμβρίου θα γίνει η 2η χριστουγεννιάτικη ποδηλατόβολτα. Με εκκίνηση την πλατεία πάρκου θα ζήσουμε στιγμές μοναδικές γυρνώντας τα κοντινά χωριά της πόλης μας χαρίζοντας έτσι ενα όμορφο χριστουγεννιάτικο πνεύμα σε όλους όσους συναντήσουμε. Όσοι θέλουν να ακολουθήσουν η διαδρομή θα είναι περίπου 40χμ και αρκετά εύκολη (Προσοχή άτομα μόνο των 18 ετών και άνω μπορούν αν συμμετέχουν στην διαδρομή των 40χμ εκτός και αν είναι μαζί με γονείς).Μην ξεχάσετε το κράνος που είναι απαραίτητο και ο καθένας έρχεται με δική του ευθύνη (σε περίπτωση ατυχήματος πάντα λειτουργούμε ως ομάδα και βοηθάμε με τον οποιοδήποτε τρόπο). Επιπλέον στον τερματισμό μας και ώρα 6:00-7:00 το απόγευμα θα έχουμε συγκέντρωση για όλους τους ποδηλάτες της πόλης που βρίσκονται στην Λαμία μικροί αλλά και μεγάλοι για μια βόλτα εντός πόλης! Μπορεί να έρθει οποιοσδήποτε έχει ποδήλατο.Σας περιμένουμε!

Αναλυτικά οι δύο διαδρομές:

1η διαδρομή 40χμ: Έναρξη Πλατεία Πάρκου-Πλατεία Ελευθερίας-Γαλανέϊκα-Αγριλιά-Λυγαριά-Λειανοκλάδι-Στίρφακα-Σταυρός-Νέα Μαγνησία-Ροδίτσα-Πλατεία Πάρκου.

2η διαδρομή (Για όλους και για παιδιά): Αναμονή ποδηλατών της 1ης διαδρομής. Έναρξη στις 6-7pm Πλατεία Πάρκου-Πλατεία Διάκου-Πλατεία Ελευθερίας-Πλατεία Πάρκου.

www.facebook.com/podilateslamias

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->