2Η ΔΡΑΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΛΑΜΙΑΣ 3/04/2016


Η ομάδα του Wheeling2Help της Λαμίας, ξεκίνησε μια νέα ενέργεια για τον καθαρισμό της πόλης και συνεχίζεται για 2η φορά, την Κυριακή 3 Απριλίου 2016, στο Κάστρο Λαμίας.

Στόχος, να γίνει θεσμός η καθαριότητα της πόλης κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα. Σίγουρα, σε όλους μας αρέσουν οι βόλτες σε ένα περιβάλλον καθαρό και περιποιημένο. Με τη συνεργασία όλων, μπορούμε να αλλάξουμε τα δεδομένα και να ευαισθητοποιήσουμε όλους τους συμπολίτες μας!..

Κάθε Κυριακή η παρέα θα μεγαλώνει κι αν δεν μπορείς αυτή την Κυριακή, θα ακολουθήσουν κι άλλες επόμενες, όπου θα μπορείς να κάνεις κάτι καλό για να ομορφύνει το περιβάλλον και η πόλη της Λαμίας! Μικροί μεγάλοι μπορούμε να περάσουμε καλά προσφέροντας όσο το δυνατό περισσότερο μπορούμε, χωρίς να μας δεσμεύει κάτι!

Είσαι μαζί μας;;;

www.facebook.com/events/102325073501295/

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη