ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΡΩΣΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΜΙΑΣ 25/04/2016


Το κορυφαίο Φεστιβάλ της Εθνικής Ταινιοθήκης της Ρωσίας στην Λαμία την Μεγάλη Δευτέρα

           Στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας θα ταξιδέψει, προσκεκλημένο του Δήμου Λαμιέων, την Μεγάλη Δευτέρα 25 Απριλίου 2016, τοκορυφαίοΦεστιβάλ της Εθνικής Ταινιοθήκης της Ρωσίας στα πλαίσια της περιοδείας που πραγματοποιεί σε τέσσερις πόλεις της Ελλάδας εορτάζοντας το «2016 Έτος Ελλάδας- Ρωσίας».

           Το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας, στις 8:00, θα προβληθεί η ταινία «Αιχμάλωτη του Καυκάσου», του Λεωνίδα Γκαϊντάι (Leonid Gaidai) με τη διάσημη ηθοποιό Ναταλία Βαρλέι (Natalya Varley).

           Θα ακολουθήσει συναυλία με τους ηθοποιούς και συνάντηση- συνομιλία με τους καλλιτέχνες.

           Η επίσημη έναρξη του Φεστιβάλ θα γίνει την Κυριακή 24 Απριλίου στις 07.00 μ. μ. στο Πολεμικό Μουσείο με ποικιλία παράλληλων εκδηλώσεων. Το φεστιβάλ διοργανώνεται από τον Πρόεδρο της Ταινιοθήκης Gosfilmofond της Ρωσίας Νικολάι Μποροντοτσιόβ και τον Ξενοφώντα Λαμπράκη -πρόεδρο του Ελληνο- Ευρασιατικού Συνδέσμου και, εκτός της Λαμίας, θα λάβει χώρα σε τρεις ακόμα πόλεις της Ελλάδας: την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Κατερίνη.

lamia.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη