ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ''ΠΩΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΩ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ'' ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΜΙΑΣ 9/04/2016


Παρουσίαση του βιβλίου του Λεωνίδα Καστρινάκη με τίτλο "Ψυχοσωματική Νοημοσύνη" σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο "Οιωνός" και βιωματικό σεμινάριο με θέμα "πώς προγραμματίζω την ασθένεια" με ομιλιτή τον συγγραφέα και συμμετοχή του κοινού. Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Ο Λεωνίδας Καστρινάκης είναι απόφοιτος του ΤΕΙ Λαμίας στο τμήμα Φυσικοθεραπείας και του προγράμματος σπουδών του κολλεγίου χειροπρακτικής της Στοκχόλμης της Σουηδίας. Είναι κάτοχος διπλώματος βελωνισμού της Ελληνικής Ιατρικής εταιρείας βελονισμού. Στην Αυστραλία εκπαιδεύτηκε στην Επιστήμη της Ανθρώπινης Συμπεριφοράς και συμμετείχε σε ερευνητικά προγράμματα στις Νευροεπιστήμες της Συμπεριφοράς. Ως φοιτητής στην Λαμία αποτέλεσε τον πρώτο φοιτητή - μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Κρητικών Φθιώτιδος στην 35χρονη ιστορία του Συλλόγου.

www.facebook.com/events/466530866877469

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη