«ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΤΕΧΝΗΣ» ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ART-ΙΟΝ 8-9/10/2016


«ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΤΕΧΝΗΣ»
ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ART-ΙΟΝ.
Ο Καλλιτεχνικός Όμιλος ART-ΙΟΝ διοργανώνει ενόψει του φθινοπώρου μια μεγάλη πολιτιστική εκδήλωση με τίτλο «Πολιτιστικό Φθινόπωρο Τέχνης» με εκθέσεις ζωγραφικής, γλυπτικής,φωτογραφίας βιβλίου, ανατύπων, χειροποίητης κούκλας,κοσμήματος,κατασκευές-εγκαταστάσεις, προβολής ντοκιμαντέρ και ταινίας, μουσική βραδιά με νύχτα σαξοφώνου και ρεμπέτικη βραδιά(συμμετέχουν Θανάσης Φυσέκης, Γιώργος Γκλάβας, Άκης Δαβανέλλος,Ρεμπέτ Ασκέρτ),διάλεξη και παράσταση κουκλοθέατρου στις 8 & 9 Οκτωβρίου στην Πλατεία Διάκου.


Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail: artionlamia@gmail.com και στο τηλέφωνο :6982896674 τις απογευματινές ώρες. Γίνονται δεκτές και συμμετοχές πέραν των μελών του συλλόγου ART-ΙΟΝ.Ο αριθμός των πινάκων των συμμετεχόντων θα είναι απο 2 εως 4 αναλόγως του μεγέθους.
Παράδοση έργων Σάββατο στην Πλατεία Διάκου στο ξενοδοχείο Σαμαράς απο τις 9π.μ έως 13μ.μ.



www.facebook.com/artionlamia

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη