ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 19/11/2016


Το Eπιμελητήριο Φθιώτιδας και η Ατλαντίς Συμβουλευτική Κεντρικής Ελλάδας συνδιοργανώνουν το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016 (ώρα 14:30 – 19:00) σεμινάριο με θέμα το Μάρκετινγκ.
Το σεμινάριο θα λάβει χώρα στην αίθουσα του
Επιμελητηρίου Φθιώτιδας (Όθωνος 3, 2ος όροφος, Λαμία).
 MKTNG_SEMINAR_AFISA_teliki_F17288.jpg

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων που απασχολούνται -κυρίως- στους κλάδους: παραγωγής & μεταποίησης γεωργικών προϊόντων, βιοτεχνίες & βιομηχανίες εν γένει, λιανικό εμπόριο. Οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν εφόδια για την αύξηση των πωλήσεων, καθώς το σεμινάριο συνδυάζει επιστημονική και πρακτική προσέγγιση.

Εισηγητές Σεμιναρίου:

Δρ. Διονύσιος Σκαρμέας
Αναπληρωτής Καθηγητής Μάρκετινγκ
Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων
Τμήμα Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας

Δρ. Παρασκευάς Αργουσλίδης
Επίκουρος Καθηγητής Μάρκετινγκ
Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων
Τμήμα Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας

Θεματολογία Εισηγήσεων:

«Τεχνικές Προώθησης Καταναλωτικών Προϊόντων»
Οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν δεξιότητες για τους βέλτιστους τρόπους προώθησης των προϊόντων τους σε τοπικές αγορές. Θα παρουσιαστούν παραδείγματα για ευπαθή προϊόντα (perishable products), για καταναλωτικά προϊόντα ταχείας κυκλοφορίας (fast moving consumer products), καθώς και για διαρκή καταναλωτικά προϊόντα (durable products).

«Εξαγωγικό Μάρκετινγκ»
Οι συμμετέχοντες θα κατανοήσουν τη εξαγωγική διαδικασία: βαθμός εξαγωγικής ετοιμότητας, επιλογή διεθνών αγορών, έρευνα αγοράς και έρευνα μάρκετινγκ, βαθμός εμπλοκής και τρόποι εισόδου σε ξένες αγορές, διεθνής στρατηγική μάρκετινγκ (προϊόν, τιμολόγηση, διανομή και επικοινωνία) και εξαγωγικό σχέδιο μάρκετινγκ. Θα παρουσιαστούν επιτυχημένα παραδείγματα εξαγωγικής δραστηριότητας.

Κόστος σεμιναρίου:
Κόστος ανά συμμετέχοντα: 40,00€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%*).
(*)Με την καταβολή του ποσού εκδίδεται Τιμολόγιο Παροχής Υπηρεσιών, το οποίο καταχωρείται στα έξοδα της επιχείρησης σας.
Για την ενεργοποίηση της συμμετοχής σας, παρακαλούμε όπως καταβάλλετε ποσό 40€ ανά συμμετέχοντα, έως την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016, με έναν από τους δύο παρακάτω τρόπους:
- Κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό Εθνική Τράπεζα 396/440840-38 (ΙΒΑΝ GR04 0110 3960 0000 3964 4084 038), με δικαιούχο την «Βαγενάς Χρήστος & ΣΙΑ Ε.Ε.». Στην αιτιολογία αναγράφετε την επωνυμία της επιχείρησής σας.
- Πληρωμή τοις μετρητοίς στο γραφείο μας (Καραϊσκάκη 28, Πλατεία Λαού, Λαμία 35100)
Δείτε εδώ το πρόγραμμα του σεμιναρίου.

Δείτε εδώ την αίτηση συμμετοχής.

Πληροφορίες για αιτήσεις συμμετοχής: http://atlantis.net.gr/el/seminario_marketing_lamia      

www.fthiotidoscc.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με Καλύτερη Λαμία

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου