ΧΟΡΟΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΑΝ ΗΞΕΡΑ " ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟ ΕΠΑΨΥ ΛΑΜΙΑΣ ΣΤΗ Β' ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. (1ο ΕΠΑΛ) 15/01/2017


Στα πλαίσια του θεατρικού εργαστηρίου, η θεατρική ομάδα του Οικοτροφείου ΕΠΑΨΥ ΛΑΜΙΑΣ παρουσιάζει τη χοροθεατρική παράσταση «Αν ήξερα..».

Το εν λόγω έργο είναι μια συρραφή κειμένων της αποχαιρετιστήριας επιστολής του βραβευμένου με Νόμπελ Λογοτεχνίας, συγγραφέα Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες καθώς και αποσπάσματος από την ιστορία « Ο ευτυχισμένος πρίγκιπας» του Όσκαρ Ουάιλντ.

Μέσα από το κείμενο του έργου, υπογραμμίζεται η αξία της αγάπης και η σπουδαιότητα της ίσης αντιμετώπισης του ατόμου.

Λόγω της σύγχρονης απρόσωπης κοινωνίας και της επικράτησης ορισμένων λανθασμένων προτύπων, συχνά ξεχνάμε πως η ζωή είναι απλή και ότι οι ανθρώπινες σχέσεις είναι επίσης απλές. Ενώ μπορούμε σε κάθε ευκαιρία να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας, πολλές φορές δεν είναι η πρώτη μας προτεραιότητα, καθώς καθημερινές υποχρεώσεις ή ασήμαντοι λόγοι παίρνουν τη θέση της.

www.facebook.com/events/1845841622297094

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη