ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ «ΕΠΙΛΕΓΩ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ» ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΜΙΕΩΝ 29/01/2017


ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ «ΕΠΙΛΕΓΩ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ» για μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς

Ο «Σύλλογος Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Μ.Ε. Φθιώτιδας-Φωκίδας-Ευρυτανίας» και η «Employ – Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας» διοργανώνουν ανοιχτή εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού.

Η εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017, στις 17:30, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων (Λεωνίδου 11),
απευθύνεται σε μαθητές γυμνασίου, Α’, Β’ κ’ Γ’ Λυκείου, γονείς μαθητών και εκπαιδευτικούς , που επιθυμούν περαιτέρω ενημέρωση για τον επαγγελματικό προσανατολισμό των μαθητών τους.
Εισηγητής της εκδήλωσης θα είναι ο Δρ Κωνσταντίνος Κότιος , Σύμβουλος Σταδιοδρομίας και Συγγραφέας του βιβλίου «Επιλέγω Σπουδές & Επάγγελμα».

Ο εισηγητής θα απαντήσει σε ερωτήματα και θα λύσει απορίες του κοινού με την ολοκλήρωση της εισήγησης του.

Διάρκεια της Ημερίδας περί τις 3 ώρες
Είσοδος Ελεύθερη.

www.facebook.com/events/716227471878328

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη