ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΤΡΩΝΙΑΣ: ”ΒΑΤΕΡΛΩ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ”


Ο χιονιάς στη Λαμία....
Ευτυχώς σήμερα Πέμπτη ο καλός καιρός ανέλαβε τον ρόλο και τις υποχρεώσεις της δημοτικής αρχής της Λαμίας και ευτυχώς βελτιώνεται η ζοφερή κατάσταση και εικόνα που επικρατεί στην πόλη της Λαμίας από χθες τα ξημερώματα.
Από χθες το πρωί στις εξίμιση παρακολουθούμε ιδίοις όμμασι το πώς εξελίχθηκε σε Βατερλώ η αντιμετώπιση του χιονιά από τη δημοτική αρχή .
Χθες στις δηλώσεις μας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ήμασταν προσεκτικοί γιατί θεωρούσαμε ότι χθες ήταν μια μέρα μάχης , δράσης και ενεργειών .
Σήμερα όμως το πρωί και βλέποντας κατοίκους του κέντρου της πόλης να χάνουν ραντεβού με γιατρό στην Αθήνα επειδή δεν μπορούν να μετακινήσουν τα οχήματα τους βλέποντας ότι στις 9.30 το πρωί διανοίγεται ένας υποτυπώδης διάδρομος στην κεντρικότερη πλατεία την πλατεία ελευθερίας βλέποντας σημαντικούς δρόμους να παραμένουν κλειστοί αλλά και όλοι οι δρόμοι στην συνοικίες πιστεύουμε ότι μαζί με τους συμπολίτες μας πρέπει να εκφράσουμε την αγανάκτηση για την απαράδεκτη εικόνα τις πρωτεύουσες του νόμου και της περιφέρειας .
Η δημοτική αρχή, ενώ ήταν γνωστό ότι έρχεται η κακοκαιρία , υστέρησε καταφανώς στην αντιμετώπιση της με αποτέλεσμα την θλιβερή εικόνα της πόλης .
Η άποψή μας ήταν ότι δεν υπήρχε κανένας κεντρικός σχεδιασμός , υπήρξε κακός συντονισμός, λες και δεν αντιμετώπισε ποτέ στο παρελθόν ο Δήμος παρόμοιες ή και δυσκολότερες από αυτήν καταστάσεις.
Οι πολιτικές ευθύνες μιας αναποτελεσματικές δημοτικής αρχής είναι ασφαλώς μεγάλες.
Όσοι μάλιστα θεωρούν ότι πρέπει να μας πείσουν ότι ήταν σχεδόν φυσιολογική η εξέλιξη αυτή στην πόλη μας , ή. ότι έφταιγαν τα παρκαρισμένα οχήματα , προσφέρουν κακές υπηρεσίες στη δημοτική αρχή γιατί δεν πρόκειται να ξεφύγει ποτέ από την αδράνεια που τη διακρίνει .
Εμείς θα ζητήσουμε προ ημερησίας διάταξης να γίνει συζήτηση όχι για να αποδοθούν πολιτικές ευθύνες , που ούτως ή άλλως υπάρχουν και είναι μεγάλες , αλλά για να δούμε στο δημοτικό συμβούλιο τι άλλο έφταιξε για την κακή αντίδραση και εικόνα και συντονισμό του Δήμου στην αντιμετώπιση της κακοκαιρίας ώστε να μην ξαναζήσουμε στο μέλλον τέτοιες καταστάσεις .

Για την κοινωνική συμμαχία
Γιώργος Ν Κοτρωνιάς

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη