ΔΙΑΛΕΞΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΕΥΘΥΜΗ ΛΕΚΚΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΠΟΛΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΜΙΕΩΝ 3/04/2017


Κύκλος διαλέξεων «Εν Λαμία 2017»
        Ο Δήμος Λαμιέων σας προσκαλεί στη διάλεξη του Καθηγητή Δυναμικής Τεκτονικής Εφαρμοσμένης Γεωλογίας & Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών και Προέδρου του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού & Προστασίας κ. Ευθύμη Λέκκα με θέμα «Πόσο καλά προετοιμασμένοι είμαστε για την αντιμετώπιση ενός μεγάλου σεισμού στην κεντρική Ελλάδα – Γεωδυναμικό και σεισμοτεκτονικό πλαίσιο ως παράγοντες διαμόρφωσης των επιχειρησιακών σχεδίων».

         Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3 Απριλίου και ώρα 19:00 στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Λαμιέων

         Ο κ. Ευθύμης Λέκκας είναι Καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής Εφαρμοσμένης Γεωλογίας & Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών, Διευθυντής Τομέα Δυναμικής, Τεκτονικής και Εφαρμοσμένης Γεωλογίας, Διευθυντής ΠΜΣ "Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Καταστροφών & Κρίσεων", Αντιπρόεδρος Επιτροπής Ερευνών, Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, π. Πρόεδρος Ελληνικής Γεωλογικής Εταιρίας, Πρόεδρος Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού & Προστασίας.

        Η εκδήλωση εντάσσεται στον Κύκλο διαλέξεων με το γενικό τίτλο «Εν Λαμία 2017» που πραγματοποιεί ο Δήμος Λαμιέων με στόχο να δώσει την ευκαιρία στους δημότες μας να ενημερωθούν για τα επιτεύγματα της επιστήμης και της τεχνολογίας. Μέσω μιας σειράς διαλέξεων διακεκριμένων ακαδημαϊκών και ερευνητών, κάθε ενδιαφερόμενος  έχει τη δυνατότητα να έρχεται σε επαφή, δωρεάν, με την επιστημονική γνώση, τις ερευνητικές δραστηριότητες και τα επιτεύγματα σε ποικίλους επιστημονικούς τομείς.

        Η επόμενη διάλεξη του Κύκλου «Εν Λαμία 2017» θα γίνει την Τετάρτη 10 Μαΐου με ομιλητή τον Επισκέπτη Καθηγητή Εμβιομηχανικής στο Washington University κ. Ιωάννη Βαλαβάνη και θα έχει ως θέμα «Η σκολίωση διαχρονικά».

lamia.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με Καλύτερη Λαμία

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου