1ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΡΟΔΙΤΣΑ - 2017 ''ΠΕΡΠΑΤΩ - ΤΡΕΧΩ, ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ'' 12/06/2017


Η Ροδίτσα, η μεγαλύτερη Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Λαμιέων αποκτά το δικό της Αγώνα Δρόμου!

Με πρωτοβουλία των τοπικών φορέων (Πολιτιστικός Σύλλογος Ροδίτσας ο " Άγιος Αθανάσιος", Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 22ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας/Ροδίτσας, Τοπικό Συμβούλιο), την Τεχνική και Οργανωτική Υποστήριξη του Τμήματος Δρομέων του Α.Π.Σ. Αμφικτύονες Λαμίας και την ευγενική χορηγία του Ιδιωτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού/Νηπιαγωγείου "Ονειροδρόμιο" στη Ροδίτσα, του NeXT Shop και του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ Έκφραση & Δημιουργία στη Λαμία υπό την αιγίδα του Δήμου Λαμιέων, διοργανώνεται για πρώτη φορά λαϊκός, μαζικός αγώνας δρόμου στα πολεοδομικά όρια της Ροδίτσας!

Με βασικό σύνθημα: "Περπατώ-Τρέχω, Γνωρίζω τον τόπο μου" και πρωταρχικό σκοπό την προαγωγή ενός πιο υγιεινού και αθλητικού τρόπου ζωής καλούνται όλοι όσοι θέλουν να περπατήσουν ή να τρέξουν στους δρόμους της Ροδίτσας και να γνωρίσουν τις γειτονιές της να έρθουν τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017, από τις 18:00 περίπου στην κεντρική πλατεία της Ροδίτσας.

Θα υπάρχουν παράλληλες δραστηριότητες, μουσική και χορευτικά από παιδιά της Ροδίτσας.
Εγγραφές θα γίνονται λίγο πριν την εκκίνηση στη γραμματεία του Αγώνα στην κεντρική πλατεία της Ροδίτσας.

Η συμμετοχή είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ για όλους. Δε θα υπάρχει κόστος εγγραφής/συμμετοχής!
Οι συμμετέχοντες περιπατητές και/ή δρομείς θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο (2) διαδρομές. Μία με συνολικό μήκος 1500μ., η οποία προσφέρεται για τρέξιμο από παιδιά Δημοτικών Σχολείων, έως 12 ετών και ενήλικες και μια μεγαλύτερης απόστασης, 3000μ. για παιδιά Γυμνασίων-Λυκείων και ενήλικες.

Στις 19:30 από την κεντρική πλατεία της Ροδίτσας θα δοθεί η εκκίνηση για τη μεγάλη διαδρομή, των 3000μ. και στις 20:00 για τη μικρή διαδρομή, των 1500μ. Οι διαδρομές κινούνται σε κεντρικούς δρόμους και καλύπτουν γεωγραφικά όλες τις γειτονιές της Ροδίτσας.

Ο αγώνας δε θα έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα και για το λόγο αυτό δε θα δοθούν αριθμοί συμμετοχής και δε θα υπάρξει χρονομέτρηση και κατάταξη. Σε όλους τους συμμετέχοντες, όμως θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής και στα παιδιά θα δοθούν και αναμνηστικά μετάλλια.

Σας περιμένουμε όλους να συμμετάσχετε και να στηρίξετε την προσπάθεια αυτή!

Με τιμή,
Η Οργανωτική Επιτροπή

https://www.facebook.com/events/1844333215816922

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη