ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΣΑΡΑΚΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ


«Ευχές Γιάννη Σαρακιώτη για τις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις»
Την Τρίτη 6 Ιουνίου και την Τετάρτη 7 Ιουνίου ξεκινούν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις αντίστοιχα για τα Επαγγελματικά και τα Γενικά Λύκεια της χώρας. Είναι ίσως ο πρώτος από τους μεγάλους αγώνες, τους οποίους θα δώσουν οι μαθήτριες και οι μαθητές κατά τη διάρκεια της ζωής τους. Είναι η αρχή, αλλά δεν είναι το τέλος και ως εκ τούτου, επιτυχόντες και μη θα βγουν όλοι κερδισμένοι.

Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία σε όλες τις εξεταζόμενες και όλους τους εξεταζόμενους, τα όνειρά τους να ευοδωθούν και οι Πανελλαδικές Εξετάσεις να αποτελέσουν την πρώτη στάση ενός εξαιρετικού ταξιδιού. Η σκέψη μου είναι, επίσης, δίπλα στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς, στους οποίους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια όντας οι πιστοί συνοδοιπόροι των παιδιών. Καλή επιτυχία!

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη