ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964: ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣυγκρότηση σε Σώμα του Νέου Δ.Σ του Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964

Το Δ.Σ. του Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 20 Ιουλίου 2017 κατά την πρώτη συνεδρίασή του, συγκροτήθηκε σε σώμα και έχει την ακόλουθη σύνθεση:
Πρόεδρος : Φώσκολος Παναγιώτης
Α΄ Αντιπρόεδρος : Τσιλαλής Νικόλαος
Β΄ Αντιπρόεδρος : Κοσμάς Θωμάς
Γεν. Γραμματέας : Τσούκαλος Ευθύμιος
Ταμίας : Μπελτεγρής Θωμάς
Μέλη : Ρεντζόπουλος Κωνσταντίνος
: Παπαγεωργίου Νικόλαος


                   -Ο-                                                             -Ο-
              Πρόεδρος                                            Γεν. Γραμματέας


     Παναγιώτης Φώσκολος                            Ευθύμιος Τσούκαλος


ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964      
Λαμία, 20/7/2017
Εκ μέρους του νέου ΔΣ του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ1964  απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ  στα μέλη  & τους φίλους σωματείου για τη συμμετοχή & τη συνδρομή  στο έργο του  Συλλόγου & της  ομάδας. 
Διαβεβαιώνουμε  ότι το τρίπτυχο ΠΑΕ - ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ - ΦΙΛΑΘΛΟΙ -με πρωτεργάτες τον Π. Παπαϊωάννου & τον Γ. Ποντίκα-  ενωμένο  θα αγωνιστεί έτσι ώστε  ο Σύλλογος  & η ομάδα να παρουσιάσουν  δυναμικό &  ανταγωνιστικό προφίλ & να καταξιωθούν  με γρήγορα αλλά σταθερά βήματα ανάμεσα   στις ομάδες της Super League & να ικανοποιήσουν τις προσδοκίες όλων  για θέαμα & αξιέπαινη παρουσία στον νέο πρωτάθλημα εντός & εκτός  γηπέδων.  
Καλούμε  το φίλαθλο -και όχι μόνο κοινό- της πόλης να πάρει θέση ενεργά & δυναμικά στο ραντεβού του Συλλόγου με την ιστορία που γράφεται  πλέον με χρυσά γράμματα.   

Για το ΔΣ  
Π. Φώσκολος 

Share on Google Plus

Σχετικά με Καλύτερη Λαμία

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου