«15Η ΓΙΟΡΤΗ ΡΥΖΙΟΥ 2017» ΣΤΗΝ ΑΝΘΗΛΗ 02/09/2017

     Ο Δήμος Λαμιέων και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανθήλης σας προσκαλούν στη «15η Γιορτή Ρυζιού 2017» που θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017 στην Τοπική Κοινότητα Ανθήλης.

       Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου και ώρα 22:30 με Δημοτική Βραδιά που θα γίνει στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Ανθήλης. Συμμετέχουν: Φ. Πυργάκη, Θ. Βαρσαμάς, Γ. Τσαπρούνης, Π. Πετεινός και ο Π. Κοτρώτσος στο κλαρίνο. Παράλληλα το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου θα τιμήσει τη Φιλιώ Πυργάκη για τη πολύχρονη προσφορά της στο δημοτικό τραγούδι.

       Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:30 οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν στην κεντρική πλατεία της Ανθήλης με κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Walter Packard και βραδιά παραδοσιακών χορών με τη συμμετοχή των Πολιτιστικών Συλλόγων:

Πολιτιστικός Σύλλογος Ανθήλης,

Χορευτικός Όμιλος Αλμυρού,

Πολιτιστικός Σύλλογος «Καλλίχορος»,

Λαογραφικός Σύλλογος Τρικάλων «Οι Θεριστάδες».

       Η «15η Γιορτή Ρυζιού 2017» θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου με εκδηλώσεις για τους μικρούς φίλους που θα πραγματοποιηθούν στις 6:00 το απόγευμα στο γήπεδο και στην κεντρική πλατεία της Ανθήλης.

www.lamia.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη