«15Η ΓΙΟΡΤΗ ΡΥΖΙΟΥ 2017» ΣΤΗΝ ΑΝΘΗΛΗ 02/09/2017

     Ο Δήμος Λαμιέων και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανθήλης σας προσκαλούν στη «15η Γιορτή Ρυζιού 2017» που θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017 στην Τοπική Κοινότητα Ανθήλης.

       Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου και ώρα 22:30 με Δημοτική Βραδιά που θα γίνει στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Ανθήλης. Συμμετέχουν: Φ. Πυργάκη, Θ. Βαρσαμάς, Γ. Τσαπρούνης, Π. Πετεινός και ο Π. Κοτρώτσος στο κλαρίνο. Παράλληλα το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου θα τιμήσει τη Φιλιώ Πυργάκη για τη πολύχρονη προσφορά της στο δημοτικό τραγούδι.

       Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:30 οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν στην κεντρική πλατεία της Ανθήλης με κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Walter Packard και βραδιά παραδοσιακών χορών με τη συμμετοχή των Πολιτιστικών Συλλόγων:

Πολιτιστικός Σύλλογος Ανθήλης,

Χορευτικός Όμιλος Αλμυρού,

Πολιτιστικός Σύλλογος «Καλλίχορος»,

Λαογραφικός Σύλλογος Τρικάλων «Οι Θεριστάδες».

       Η «15η Γιορτή Ρυζιού 2017» θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου με εκδηλώσεις για τους μικρούς φίλους που θα πραγματοποιηθούν στις 6:00 το απόγευμα στο γήπεδο και στην κεντρική πλατεία της Ανθήλης.

www.lamia.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με Καλύτερη Λαμία

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου