BICYCLE BEACH PARTY ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΛΑΜΙΑΣ 16-17/08/2017


Στις 16 Αυγούστου σας περιμένουμε όλους στην πλατεία ελευθερίας ώρα 5:30 για το πρώτο μας ποδηλατικό beach party με αναχώρηση την επόμενη μέρα στις 10 το πρωί! Το μόνο που χρειάζεται να έχετε μαζί σας είναι αντηλιακό,ποδήλατο,κράνος και ότι εσείς χρειαστείτε για την διανυκτέρευση σε μια όμορφη παραλία που βρίσκεται μετά το interstation και πριν τον Άγιο Ιωάννη Στυλίδας με αρκετό χώρο για όλους μας. Το βράδυ θα έχει live χορευτική μουσική στην παραλία! Σας περιμένουμε!

(Υπενθυμίζουμε σε όσους νέους ποδηλάτες ακολουθήσουν την διαδρομή, θα ξεκινήσουμε με τα ποδήλατα απο την Λαμία μέχρι την παραλία και την επόμενη μέρα θα επιστρέψουμε στην Λαμία. Η ομάδα δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ατυχήματα ο καθένας έρχεται με δικιά του ευθύνη για τον λόγο αυτό καλό θα είναι να είμαστε όλοι μαζί και να φοράμε το κράνος ασφαλείας μας. Η διαδρομή είναι εύκολη και μπορούν όλοι να την ακολουθήσουν. )

www.facebook.com/events/1364607206985501

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη