ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΕΝ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ 20 ΔΙΣ ΧΡΥΣΩΝ ΔΡΧ.


Την εφημερίδα «Η ΤΟΛΜΗ» μαζί με το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ τα διένειμα προσωπικά σε όλα τα γραφεία του Πρωτοδικείου Λαμίας.

Θέμα: Η λεηλασία της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας και το ανακαλυφθέν σκάνδαλο των 20 Δις χρυσών δρχ.

Επιτέλους η δικαιοσύνη αρχίζει και κάνει σωστά τη δουλειά της για τη Συνεταιριστική Τράπεζα Λέσβου- Λήμνου.

Για να δούμε όμως οι νέοι εισαγγελείς και δικαστές που έχουν τοποθετηθεί στη Λαμία θα ενδιαφερθούν για το Μέγα Σκάνδαλο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας και θα ενεργήσουν παρόμοια ; Γιατί οι εισαγγελείς & οι δικαστές της προηγούμενης εικοσαετίας (1996 - 2016) συγκάλυπταν τις Διοικήσεις της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας και όχι μόνο..... Βλέπετε σελ. 8 & 9 της εφημερίδας η ΤΟΛΜΗ που διανέμεται σε όλη την Ελλάδα . Επίσης στη σελ. 8 υπάρχουν και τα δυο παρόμοια Bloks  μου ήτοι: 1) www.lamiaspero1.blogspot.com, 2)  dimitrakopulos  που πρέπει να επισκεφθείτε καθώς και f.b. Κώστας Δημητρακόπουλος Λαμία και  ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ twitter.com/kd_kode.

Ο Φάκελος Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας πρέπει να ανοίξει γιατί πρόκειται για ένα δεδομένο σκάνδαλο που κουκουλώθηκε και έμεινε ατιμώρητη η λεηλασία των περιουσιών μας από αυτούς που διαχειρίστηκαν την Τράπεζα που ίδρυσαν οι παππούδες για Μας.

Οι εισαγγελείς και οι δικαστές της Λαμίας κατέβαλαν λυσσαλέα προσπάθεια εξουθένωσης και εξουδετέρωσης ενοχλητικών Μετόχων και Μεριδιούχων της Σ.Τ.Λ. ώστε να μην αποκαλυφθούν οι Κακουργηματικές Πράξεις των Δ/σεων της Σ.Τ.Λ. από το έτος 1996 - 2026.

Στο διάστημα αυτό 1996 - 2016 οι κ.κ. Συνεταίροι – θύματα εξουθενωθήκανε και εγκατέλειψαν τη Φθιώτιδα ή πέθαναν άλλοι φυσικά και άλλοι οικονομικά και άλλοι δεν μπορέσαμε να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα μας σε δίκαια δίκη, διότι μας πουλήσανε οι δικηγόροι Μας.

Η διαπλοκή είναι τόσο μεγάλη στα δικαστήρια της Λαμίας που εκδόθηκε το υπ’ αριθ. 2/2013 βούλευμα της Λαμίας, το οποίο έθεσε τέρμα στην αναζήτηση ευθυνών και υπευθύνων για τη λεηλασία του Ιδρύματος μας.

Λαμία 11 Σεπτεμβρίου 2017

Κώστας Γ. Δημητρακόπουλος
Πρώην Πρόεδρος των Συνεταίρων
Δανειοληπτών – Εγγυητών  της πρώην
Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας .

Για περισσότερα:
Blog. 1) www.lamiaspero1.blogspot.com
        2) dimitrakopulos.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη