ΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΛΑΜΙΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΠΟΔΗΛΑΤΟΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 28/09/2017


28 Σεπτεμβρίου - Παγκόσμια Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο.

Την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου, θα διεξαχθεί στην πόλη της Λαμίας μία ποδηλατοπορεία για την "Παγκόσμια Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο", την οποία διοργανώνει η ερασιτεχνική ποδηλατική ομάδα της πόλης "Ποδηλάτες Λαμίας". Σε αυτήν την ποδηλατοπορεία θα συμμετάσχουν ποδηλάτες από όλη την Φθιώτιδα.

Στόχος μας είναι να αναγνωριστεί το ποδήλατο ως μέσον μετακίνησης μέσα στην πόλη για κοντινές αποστάσεις έτσι ώστε να μειωθεί η κίνηση και να έχουν τον ίδιο τρόπο αντιμετώπισης σε αυτό όπως και στα άλλα μεταφορικά μέσα,

Στην εκδήλωση αυτή της ποδηλατοπορείας βοηθά ενεργά το κατάστημα "Bike for Life" αλλά και άλλοι χορηγοί όπως η Αθηναϊκή Οικογενειακή Αρτοποιεία Ferro, Το Ταβερνάκι του Βασίλη και το Αρτοποιείο Ανθήλης "Βασίλης Ρούτσας".

Σας περιμένουμε στην πλατεία Ελευθερίας στις 18:00 για την εκδήλωση αυτή της πόλης μας. Μετά την εκδήλωση ακολουθεί φαγητό στο ''Το Ταβερνάκι του Βασίλη''.

www.facebook.com/events/834622370033760

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη