ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΔΗΜΟΥ ΛΑΜΙΑΣ: ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ Ε ΒΕΒΑΙΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ..


Εντελώς Δημοκρατικός ο διορισμός αυτός μπράβο κύριε Δήμαρχε Ε βέβαια έτσι είναι..


Εγινε κι αυτό. Διόρισαν υπάλληλο σε ανύπαρκτο πρόεδρο ανύπαρκτης Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Εχω στα χέρια μου την υπ’ αριθμόν 349/14.1.2016 απόφαση του Προέδρου της Βουλής Ν. Βούτση που υπογράφει η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού και Επιμορφώσεως Ανδριάνα Ντινοπούλου με την οποία διορίζεται ως υπάλληλος της Βουλής η Φιλάνθη Χριστοδούλου του Παναγιώτη και συγκεκριμένα στο γραφείο του πρώην βουλευτή Ν. Σταυρογιάννη (στη φωτογραφία το έγγραφο).

Για όσους δεν κατάλαβαν, τους πληροφορώ ότι ο κ. Σταυρογιάννης δεν είναι πλέον βουλευτής, ήταν πρώην βουλευτής της ΝΔ και εν συνεχεία εξελέγη δήμαρχος.

Τώρα, θα πείτε, διορίζουν και οι πρώην βουλευτές; Σύμφωνα με μια παλιά διάταξη (που την ξετρύπωσαν άρον-άρον), δικαιούνται να διορίζουν μετακλητούς υπαλλήλους οι διατελέσαντες (έστω και για μία ημέρα) πρόεδροι κοινοβουλευτικών ομάδων.

Και ο κ. Σταυρογιάννης είχε διατελέσει πρόεδρος της ΚΟ των Ανεξαρτήτων Δημοκρατικών Βουλευτών. Ηταν οι βουλευτές (ανάμεσά τους και οι Β. Πολύδωρας, Α. Λοβέρδος, Ν. Νικολόπουλος, Ι. Κουράκος, Ραχήλ Μακρή, Γ. Νταβρής, Κ. Γιοβανόπουλος, Χρυσούλα Γιαταγάνα, Χρ. Αηδόνης, Θεοδώρα Τζάκρη κ.ά.) που είχαν διαγραφεί από τα κόμματά τους και ήταν τόσο πολλοί που δημιούργησαν τότε Κοινοβουλευτική Ομάδα. Η προεδρία σε αυτή την ομάδα γινόταν εναλλάξ.

Συνεπώς έπονται και άλλοι διορισμοί…


ΒΗΜΑτοδότης

hellasforce.com

Συμβασιουχοι Δημου Λαμιας
Share on Google Plus

Σχετικά με Καλύτερη Λαμία

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου